I över ett dygn har jag följt alla skrivelser runt en av Sveriges vidrigaste gruppvåldtäkter! Jag skäms, jag är i ärlighetens namn förbannad över hur domen löd igår från Södertörns tingsrätt! Jag fågar mig själv hur det ens kan vara möjligt att alla männen frias!!??

Kvinnans advokat Elisabeth Massi Fritz "detta är den värsta gruppvåldtäkten jag jobbat med under mina 26 år."

Dem frias och Sverige tappar andan! Det är MÅNGA med mig som funderar på hur detta ens är möjligt!

Jag tappade igår tron på rättsystemet, tron på att brottsoffer ska få upprättelse, att man som brottsoffer inte blir sviken när man tar mod till sig och anmäler. Hela Sverige rasar, hela Sverige tar ton och skriker ut sitt missnöje över hur jävla vidrigt det här är på ren svenska!

Mina tankar går till den stackrs kvinna som fått sitt liv förstört för att några tyckte att dem fick göra som dem ville med hennes kropp, tyckte att dem hade bestämmanderätt att på det vidrigaste och sadistiska sätt utföra detta. Jag skänker alla tankar till dig du fina kvinna, du starka kvinna som vågade anmäla, möta dessa monster i en lång rättegång och orkade det. Jag hoppas att du orkar kämpa i Hovrätten och gå igenom denna händelse igen inför en ny domare, inför en ny åklagare och att du den gången får den upprättelse du förtjänar!! Du är stark, du är modig! En dom kan aldrig få det ogjort, men det sätter förhoppningvis dessa monster bakom lås och bom i MÅNGA år!!

Styrka till dig du starka kvinna❤

Södertörns tingsrätt jag vet inte vad jag ska skriva, ni svek ett brottsoffer, ni svek hela folket som trodde på ett fungerande rättsystem och ni har startat ett fruktansvärt hat mot rättssystemet i allmänhet! Skäms!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För 1 vecka sedan frågade sambon om vi inte kunde ha en mysdag och bara vara. Självklart tyckte jag då, det har varit väldigt mycket på slutet med jobb osv. Sagt och gjort så bokade vi in denna dag i kalendern!

Började morgonen med sovmorgon (helt underbart att slippa ställa klockan), klev upp och drack kaffe, sambon fixade en kanon brunch som även en vän kom och deltog i, sedan var det dags att tyvärr åka iväg en snabbis till tingsrätten för en snabb överläggning, sedan hem för att få en breezer stycken i handen😊 Tog sedan bussen till stan för en underbar 3-rätters middag på Curry house. Tog sedan bussen hem för lite film och gotta (detta trodde jag iaf)Fick gå in i sovrummet och vänta, för jag skulle få en överraskning!! Kom sedan ut och ljus var tända, stod champange glas på bordet med jordgubbar i, chocklad, rosor och hela baletten❤ Han går ner på knä och friar, jag svarar JA!

En helt magisk kväll, suttit i soffan och myst, lyssnat på musik, pratat skrattat och jag är sådär lycklig med fjärilar i magen! Det blir bröllop❤

Nu ska jag pussa och krama min blivande man🌸

Sov gott allihopa

Likes

Comments

Nu sitter jag här på jobbet och har all tid i världen att fundera på allt som händer runt omkring nu. Sista veckorna har bara swisha förbi, massa nya intryck, packar ihop min lägenhet och ska snart bli sambo på heltid❤ Är klar med inskolningen och har börjat jobba några ströpass, trivs jätte bra på rättpsyk. Jätte mycket att ta in och lära sig, men har hjälpsamma arbetskamrater så det är inga problem. Längtar till semesterschemat kommer så man kan börja planera lite saker i sommar. Vi ska försöka planera in en tur till Ullared😍

Jag jobba även igår natt och fick en av mina infall så jag har ansökt om att läsa 2 st kurser på distans i sommar också. Det ska bli intressant! Rättspsykiatri och samhällsbaserad psykiatri😊

Jag hoppas att alla ni andra sover gott så ska jag försöka hitta nån serie att kolla på, natt natt på er.

Likes

Comments

Ja ordet känns bra att uttala, man blir oftast varm i kroppen, får fjärilar i magen och småler sådär lite "töntigt" och dem där rosa små fluffiga molnen flyger så fint på himlen.

Man träffar någon som man bildar speciella band med, man har roligt ihop, man skrattar, äter middagar, ser filmer och bara myser i soffan. Dagarna blir till veckor som sedan blir till månader, man börjar känna fjärilarna och allt pirr. Alla dagar kommer inte vara perfekt, men man finns där för varandra och stöttar. När telefonen ringer eller den säger till att man får ett sms så hoppas man att det är hen som ringer/skriver. Allt funkar och det känns rätt! Det är den bästa känslan som finns, att känslorna gör små söta piruetter, livet färgas i regnbågens alla färger på en och samma gång. Där trivs jag som bäst❤

"Kärlek kommer"❤❤

Likes

Comments

Torsdag morgon och här sitter jag med kaffe koppen, nyhetsmorgon och tar det lite lugnt innan det är dags att göra sig klar för jobbet. Blir en dag i rättens tecken.
Skönt att kliva upp och sitta här med koppen och höra vad som händer runt om i världen och även i Sverige. Synd bara att det för det mesta är massa skit man får höra.
Men jag önskar er alla en trevlig dag🌸

Likes

Comments

Ja då har vi spenderat 16 dagar av 2017 och det känns helt okej hittills! Har helt fantastiska människor runt mig och har hälsan i behåll. Jag kommer att fylla kroppen med mer bläck detta år och denna gång ska jag göra en sleeve, som jag har längtat efter detta😍

Det är skönt att kunna lägga 2016 bakom sig, vända bland och börja skriva nästa kapitel i mitt liv. Jag känner att detta år är full av överraskningar, livserfarenheter som kommer att läggas på meritlistan, året då jag fyller 30år (känns lite jobbigt måste jag erkänna) och detta år kommer ge mer än vad det kommer att ta, punkt!

* Det här året ska jag komma fram till vad jag vill bli när jag blir stor!
* Jag ska övervinna rädslor!
* Jag ska få livspusslet att funka som Mia skäringer säger!
* Jag ska bli en bättre människa både mot mig själv och andra (man kan alltid bli bättre)
* Jag ska omge mig av människor som ger energi och inte bara tar!

Idag fick jag ett samtal från en mycket nära vän, hon var ledsen för hennes kisse var sjuk och var tvungen att få somna in. En livskamrat hon delat hela 11 år med❤ Jag ringde en kompis och lånade bil och åkte dit, jag vill inte att mina vänner ska vara ledsen och absolut inte ensam och ledsen! För mig var det så naturligt att försöka finnas DÄR just då. Älskade vän jag kommer alltid finnas här, vara ett samtal bort och göra allt för att stötta dig❤

Nu är det dags för sängen😴
Godnatt och sov gott🌸

Likes

Comments

"I'm only human
I'm only, I'm only
I'm only human, human

Maybe I'm foolish
Maybe I'm blind
Thinking I can see through this
And see what's behind
Got no way to prove it
So maybe I'm blind
But I'm only human after all
I'm only human after all
Don't put your blame on me
Don't put your blame on me

Take a look in the mirror
And what do you see
Do you see it clearer
Or are you deceived
In what you believe
'Cause I'm only human after all
You're only human after all
Don't put the blame on me
Don't put your blame on me

Some people got the real problems
Some people out of luck
Some people think I can solve them
Lord heavens above
I'm only human after all
I'm only human after all
Don't put the blame on me
Don't put the blame on me

Don't ask my opinion
Don't ask me to lie
Then beg for forgiveness
For making you cry
Making you cry
'Cause I'm only human after all
I'm only human after all
Don't put your blame on me
Don't put the blame on me

Oh, some people got the real problems
Some people out of luck
Some people think I can solve them
Lord heavens above
I'm only human after all
I'm only human after all
Don't put the blame on me
Don't put the blame on me

I'm only human
I make mistakes
I'm only human
That's all it takes
To put the blame on me
Don't put the blame on me

I'm no prophet or Messiah
Should go looking somewhere higher
I'm only human after all
I'm only human after all
Don't put the blame on me
Don't put the blame on me

I'm only human
I do what I can
I'm just a man
I do what I can
Don't put the blame on me
Don't put your blame on me"

Likes

Comments

Bara älskar denna högtid, massa läskiga saker och få spöka ut sig! Till helgen smäller det och kommer bli en oförglömlig kväll med underbara människor. Har pyntat idag så det är klart då resten av veckan är ganska fullbokad med flytt/städ, bus med ungar, lite fix inför kommande trevligheter och massa annat!
Min största önskan är att pynta som dem gör i USA inför halloween, men iår har jag gått mer All-in än va jag brukar göra och det är "tummen upp". Kommer lägga ut massa bilder här sedan 😊

Nu är det dags för att skalla kudden så jag är pigg imorgon. Natt natt allihopa

Likes

Comments

Så jäkla underbart jobb, så lärorikt och skaffar mig en livserfarenhet jag aldrig skulle vilja vara utan! Vissa dagar är tunga, många sorgliga livsöden man möter. Men jag kommer aldrig välja bort det här. Det bästa beslut jag tagit på många år, att ge detta en chans😊

Efter en heldag i "rättens tecken" så blev det middag och sedan en dejt med "bruno" och få lite värme och färg😊

Nu är det dags att krypa ner i sängen och ladda för en heldag på tingsrätten imorgon igen😍

Natt natt

Likes

Comments

Älskar hösten av många anledningar men att börja tända ljus ligger nog på första plats😊 Helt underbart att tända ljus, släcka ner, mysa ner sig under filten och kolla på nån bra serie eller film. Det blir en annan känsla av ljusets sken och gärna ska det vara doftljus också.
färgerna som blir på alla träd och buskar är också magiskt på nått sätt, landskapet ser ut som en färg palett. Hösten= magisk!!!

Nu ska jag njuta av ljusen, filten och serier innan det är dags att sova🍁

Sov gott sedan allihopa😚

Likes

Comments