Utflykter, vardag & vakna nätter

I söndags så slängde barnen & jag ihop chokladbollar medan Patrik fixade gröt till frukost och efter så begav vi oss på en miniutflykt till Dragskär.

Tjejerna plockade snäckor, fick vada runt i vattnet med stövlar & kastade macka i havet.

Efter så tog vi en kaffe med Ida. Hon hjälper mig att planera Veras dop nästa lördag. Vi bokade in oss i torsdags på dop den 6/2.

Jag vill så gärna kunna använda den dopklänning som de andra tjejerna är döpta i. Den är speciell. Så vi håller oss till 8 personer-gränsen och kommer vara familjen, Ida som är gudmor och hennes Oskar som är snäll som ställer upp och filmar. Genom filmen kan vi visa våra nära & kära och sen tänker vi att vi har en dopfest i sommar. Långbord i trädgården.

Nu är vardagen igång ordentligt. Tjejerna rattas till förskola/skola och vi börjar sätta lite rutiner. En av dem är att då Ella är hämtad så tar vi en lugn stund framför tvn och äter mellis. Ibland är det frukt, ibland nudlar eller macka. Men idag lyxar vi till det med glass.

Vår lilla har gått ifrån att sova hela nätterna till att vilja vara vaken i omgångar. Ofta två gånger. Så energin om dagarna varierar. Tur hon är så go & glad. Vera är aldrig skrikig om nätterna. Knappt om dagarna heller för den delen. Vi är så lyckligt lottade!

  • 185 visningar

Gillar

Kommentarer