Ellas julafton!

Ellas allra första julafton. Så stort! Det är nu vi ska börja skapa våra traditioner som vi hoppas Ella kommer minnas som goda och varma minnen framöver. Denna allra första jul firade vi i Fjällbacka. På morgonen/förmiddagen så var vi hemma hos oss. Dagen startade med att Ella fick öppna allra första julklappen, och till julmusik som spelades & tända ljus så åt vi en mysig frukost.
Ella leker för fullt med den nya spännande leksaken.Av oss fick hon två leksaker och en rosa baby-pulka. Nu är det bara snön som fattas :) Sedan började julen firas på riktigt hemma hos mormor Ann, där moster Matilda & morbror Tobbe också var.
Uppskärning av julskinkan! Mormor Ann var så duktig som hade ordnat med all mat.
Julfina Matilda!
Vår lilla familj! Älskar oss!(Detta är enda bilden som kommer att visas på mig. Jag lyckades få munsår och såg ut som skräp, tyvärr,)
Mina fina älsklingar!
Mormor visar Ella ett paket som är till henne från gammelfarmor Eivor & gammelfarfar Roffe. Det var en liten tomte på, som nu hänger i vår gran hemma.

Efter "Kalle Anka" på tv så kom Tomten. Ella va inte det minsta rädd.:)
"Hej tomten!"
Ella fick massvis med klappar. Hon måste varit en riktigt snäll tjej! :)
Här sitter hon och spanar in alla sina spännande julklappar,
"Jag tror jag börjar med den här" tror vi hon tänkte.
Här sitter Ella och spelar för dockan. Alla nya grejer är sååå roliga!
Och när Ella lekt klart för en stund så går hon och checkar vad alla andra fått. Morbror Tobbe fick en fin hemmagjord tavla från Ella.
Vill tacka min mamma/Ellas mormor för ett otroligt jobb med mat och annat som hörde julen till. Tusen tack! Vi fick en jättemysig julafton, och är glada för att man märkte att Ella tyckte det var en rolig dag!
Och så vill vi tacka all familj & släkt mfl som hade skickat med julklappar till Ella & oss. Det blev vi otroligt glada för, och det gjorde att alla kändes närvarande på ett eller annat sätt, Kärlek till er!Xylofonen från morfar & Anneli är jättepoppis, dockan från morbor likaså. Ellas favoritfigurer från "Babblarna" + böckerna & cd-spelaren från mormor. Morgonrocken från moster kommer användas vid varje bad. Superfina klänningen från gudmor Therese. Detta bara för att nämna något. Det var så mycket fina saker. Alla har varit med och bidragit till en jättefin jul! Jag avslutar med det fina budskapet som satt på julklappen från min bästa vän Therese.
Puss & kram! God fortsättning!

Gillar