Blandad kompott

Vissa stunder så rullar allt på lite för fort för att bloggen ska hinnas med. Så därför kommer här en liten blandad kompott av de två senaste veckorna.

Förra lördagen var en riktig grå, mörk dag och vi passade på att ta med tjejerna på bio. Det blev Grinchen. Gick superbra. Tjejerna satt still hela filmen och älskar att få köpa med sig popcorn in och njuter till fullo av denna aktivitet. Så kul!

Happy father’s day!

Vi firade såklart våran alldeles egna pappa med mysfrukost här hemma förra söndagen, sedan for vi vidare till Västervik för att fira två pappor till. Min pappa och min farfar!

Veckan som varit nu har mest handlat om att orka sig igenom dagarna. P har jobbat kvällarna så jag har rattat lämningar, jobb, hämtningar, mat, läggningar och allt där till. Är tufft att komma hem runt kl 17.40 om dagarna och bara ha ca en timme innan läggningen av tjejerna ska igång.

Men helgen har varit hur mysig som helst. Och alla dagar har gått i julens anda. Igår lördag fotade vi för årets julkort. Denna gång ute i skogen. Sneakpeak..

Sedan kom bästis T hit för årets allra första julgodisbak. Så mysigt med julmusik, glögg och orimliga mängder choklad haha.

Idag söndag så har tjejerna & jag varit i Bockara hos min mormor på det traditionella lussebullsbaket. Supermysigt!

Har turen att också kunna flörta med morfar och fick idag med mig hem en hel sopsäck med granris, så nu är balkongen över entrén inlindad och lyser upp i mörkret. Så fint!

Och jag ska berätta en hemlis... jag har tjuvstartat i år! Två adventsstjärnor är från och med ikväll på plats i vardagsrummet. Hihi busigt, men jag kunde inte hålla mig!

Julfeelingen är på topp!

  • 390 visningar
  • Nära Gränsborgsvägen, Oskarshamn

Gillar

Kommentarer