Ja jag ser mig som en som har slutat rökt nu. Rökfri sen igår och de tre dagarna innan det rökte jag ung 2 1/5 i snitt, om dagen.

Så från 9-10 cigg om dagen till 0 på 3 dagar känns rätt bra. Då har jag ändå rökt sen jag var typ 15 år. Ska dock sägas att jag tagit ett litet bett av ett nikotintugummi när det blivit jobbigt, men även dom med längre mellanrum (alltså typ 1 tuggummi per dag)

Snart så är jag helt fri från nikotinet också! Woho en klapp på axeln till mig!Peace!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kom hem för en stund sen efter att ha traskar bort till Candyland bara för att upptäcka att det var stängt.
"Jaha ja", tänkte jag och kissade en skvätt. Sen såg jag det här...


Det kanske var tur att det var stängt. Som jag skrev till Amanda; fan va pin.

Likes

Comments

Blev helt plötsligt väldigt sugen på att addera några hål. Jag har ju idag två nertill på varje öra men det vore ju jäkligt klädsamt med några fler kan jag tycka!
Bilder via Pinterest

Likes

Comments

Eller ja, nytt är väl att ta i. Bättre begagnat.
Jag och Liam var en sväng på Bra&Begagnat och Myrorna med Lisa igår på dagen. Liam löpte amok på Myrorna och sprang som en vettvilling så jag fick jaga honom. Kul. Lyckades iallafall få med mig några trevliga saker för en billig penning så jag känner mig nöjd ändå :)

Senare på kvällen kom mamma och min lillasyster för att vara barnvakt då jag skulle iväg på Emma och Johans inflyttningsfest. Blev en kortvarig visit för min del. Tror bara jag var där nån timme eller så. Men men, är man nykter och trött så inåta helskotta så är det väl tillåtet antar jag? Haha. Trevligt var det iallafall och hoppas ni hade en lika bra kväll ute sen <>

3 st ramar, 1 ljusstake och 1 nothäfte blev mitt byte

Likes

Comments

Jaha ja. Undrar vad den här dagen bjuckar på då? "En tupplur" hör jag min hjärna önska.

Ska se om jag kan få med mig någon på en liten secondhand-runda, kanske kan hitta lite böcker. Skulle behöva de till en tavla jag funderar på att göra.

Ska dessutom kanske sammanstråla med en gammal räv som också har barn så kan dom små få leka av sig medan vi vuxna skvallrar och dricker kaffe. Eller te. Vet inte om Rickard är man nog att dricka kaffe. Vet inte heller om han stavar sitt namn med "ck".

Nu ska jag duscha och tvätta mitt hår som står åt alla håll. Alla flottiga håll. Ser väl ut som att jag har doppat huvudet i en fritös om jag tar ur flätan. Ungefär.Hasta la vista


Likes

Comments

Huvaligen! Snor och slem yr ut både näsa och hals på min lille vilding och därför så blev vi hemma idag med.

Nu då? Liam sover och min karl har flytt till sin hemstad under helgen så jag ska viga kvällen åt min andra familj :)

Trevlig helg!

Likes

Comments

Jessica ryckte in som barnvakt igår eftersom dagis ringde och talade om att Liam hostade så att han nästan kräkdes. Dock så var det väl inte riktigt SÅ illa visade det sig när han väl kommit hem.
Men nu på morgonen så har det hostats på som bara den så jag valde att hålla honom hemma och så får vi se om det har lagt sig lite tills imorgon.

Iallafall! Jessica talade om att man kunde göra sjukt fina tavlor genom att limma fast eller lägga bitar av kritor på canvas och sen smälta dom genom att blåsa på dom med en hårfön. Och kolla? Så jäkla coolt! Måste prova detta någon dag!

Gillar dom sista två bilderna mest.

Likes

Comments

Ja här sitter vi och myser! Vi ska tänka på refrängen då Liam-fis ska sova. Men här är lite bilder och sönt där sköj!


Jag skäms minsann inte för att visa mig på bild inte!

Likes

Comments