Jag vet att jag varit väldigt inaktiv det senaste och jag känner inte riktigt att jag kan göra ett till inlägg där jag säger förlåt och att jag ska bli bättre för det har jag redan gjort för många gånger nu, istället ger jag er en liten uppdate på mitt nya liv.

Har dessvärre varit sjuk denna veckan så finns inte så mycket kul att berätta där men skolan är jättebra och vi får hitta på och lära oss nya saker hela tiden !! för tillfället går vi i vara konserthus eftersom vår skolas byggnad inte är färdigbyggd men vi har fått se ritningarna och jag tror att den kommer bli jättefin verkligen ! Längtar tills vi får inta den nya skolan.

Tyvärr har jag fått sluta dansa med tanke på att jag bor för långt bort från "min dansskola" och jag har letat för fullt för att hitta något i närheten av vara men ingen lycka där. Letar fortfarande och funderar nu på att nästa termin börja dansa på twisted ! hade varit svinkul då jag alltid velat dansa där. Det är en bit att pendla men vad gör man inte?

Jag håller även på att leta jobb för fullt här i vara, söker massa jobb hela tiden och har fått 3 svar än så länge så mer info om det kommer senare.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att plugga och försökt hitta ännu fler jobb och nu ska jag gå och äta lite lunch tänkte jag och sen plugga vidare !

ha en bra lördag alla fina <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg till vara och lämna mark.. jag är väldigt taggad på skolan, jag tror att allt kommer blir jättebra och att jag kommer ha skitkul men det är även väldigt jobbigt att lämna. Kommer sakna mark och alla dess människor och epor Hahah. Kommer sakna att sitta på donken och alltid sitta på spänn för att du inte har någon aning om vem som kan komma in, kommer sakna att gå i Kinna och känna igen näst intill varenda människa och jag kommer sakna att åka runt på alla vägar man hittar med mina vänner och sjunga oss hesa i bilen!
Jag kommer hem igen någon gång såklart och jag hoppas ju att kunna pendla och fortsätta dansa men kommer bara allmänt sakna att bo i mark. Saknar allt redan och vi är knappt i Borås än Hahah.

Nu dessa dagarna framöver så ska jag sova första natten i mitt nya rum och jag ska på kickoff med min nya klass vilket ska bli skitkul!
Rummet är inte 100% klart än men det ska vi fixa nu när vi kommer upp så bilder på rummet kommer senare men detta är allt för nu så ha nu världens bästa söndag och lycka till alla som börjar gymnasiet och nya klasser imorgon❤️

  • 644 Readers

Likes

Comments

I torsdags hade vi våran sista klass med grupp 43 och vår älskade Hilma!! Vi har haft det så himla kul ihop, vi har skrattat, slitit, dansat som tåg, dinosaurier och varit allmänt flummiga. Dessa åren och denna gruppen har verkligen förändrat mitt liv så mycket och jag vet inte vart jag hade stått idag om jag inte börjat där. När jag började i grupp 43 så tog jag inte dansen så serriöst och jag var verkligen inte den mest koncentrerade på lektionerna om man säger så... men nu är det bland det roligaste jag vet, danskompaniet är mitt andra hem och vi i grupp 43 är som en liten familj! Jag är så tacksam för dessa åren jag har fått med denna underbara grupp och sjukt fantastiska lärare!! Tusen tusen tack alla som gjort dessa år magiska och tack för alla glada ansikten och allt skratt som jag fått ta del av varje gång jag kommit till dansen! Kan verkligen inte tacka er tillräckligt och jag kan inte fatta att det kanske är slut nu... efter sommaren kanske jag flyttar och beroende på hur allt ser ut så kanske jag aldrig sätter min fot i den salen igen.... det är en så sjukt konstig tanke.. jag har liksom mer eller mindre spenderat halva mitt liv där.. det har bara gått två dagar och sista danslektionen har jag på onsdag men det känns redan tomt.. saknar det redan.. jag älskar alla mina dansgrupper jag går i och har gått i men grupp 43 har verkligen varit som en familj för mig och det känns så konstigt att det inte ska va så längre... jag kommer alltid komma ihåg alla er som går och har gått i den gruppen, ni finns i mitt hjärta men just att inte få åka till dansen varje torsdag och se alla... Hilma.. gruppen hade verkligen inte varit den samma utan dig! Du har verkligen utvecklat oss jättemycket inom dansen och vi har haft så himla kul tillsammans med dig!! Alla människor som gått i grupp 43 är som sagt fantastiska men jag tror aldrig att vi hade kunnat komma varan så nära och ha så kul varje torsdag om det inte vore för dig. Så tack❤

  • 638 Readers

Likes

Comments

Idag har jag alltså varit på påskmiddag hos min fina mormor! Det var jättemysigt och det förekom både dans på tv:n och i vardagsrummet! Mormor hade även gjort sockerfria chokladbollar till mig vilket jag tyckte var väldigt gulligt☺ kort sagt så har det varit en bra kväll och nu är vi påväg hem!!

Ha en fortsatt fin påsk!😘

  • 628 Readers

Likes

Comments

I torsdags och igår så hade vi vår årliga vårshow i skolan oh det va sååå kul! Jag vill bara göra det typ 100 gånger till men detta var tyvärr mitt sista år😔 jag har dock sökt till en av Sveriges bästa musikskolor så om jag skulle komma in där så blir det nog fler liknande shower som man kan se fram emot😍

Idag har jag varit på workshop i Gbg vilket också var skitkul! Men nu sitter jag påväg hem från Gbg och det är så sjukt mycket folk?!?
Men ni får ha en fortsatt bra helg så hörs vi😘

  • 720 Readers

Likes

Comments

  • 761 Readers

Likes

Comments

I torsdag var jag och Andreas i studion några timmar och gjorde klart en låt (nej, ni kan inte lyssna på den på soundcloud för den är privat😝) innan vi åkte hem till honom och lagade mat och spelade tv-spel. Det var första gången jag sov hos honom och det var verkligen jättemysigt! Något som jag vill göra om!!

Sedan på fredagen så var jag hos Andreas till typ 16:30 och sen åkte jag ner till arenan och gjorde lite danser med Andrea och Julia innan vi åkte hem till dem och kollade film innan vi somnade

Igår så var jag, andrea och Julia återigen i arenan och gjorde danser och sen var planen att vi skulle ha mellomys hos dem men då min pappa var ensam hemma så åkte jag hem till honom istället och hade en jättemysig kväll med djupa samtal, Melodifestivalen, Stefan & Krister och dans!

Resten av lovet har jag varit med Linda i Gbg, gått på bio med Ludvig och dansat typ varje dag😅
Det har iallafall varit ett jättebra och välbehövt lov som jag önskar aldrig tog slut. Bara tanken på att gå upp till skolan imorgon gör mig irriterad!
Aja, ha en fortsatt bra söndag så hörs vi☺️

  • 794 Readers

Likes

Comments

Nu har jag inte lagt upp på länge men det är för att jag inte har tid! Ska göra ett nytt försök att uppdatera oftare men nu tror jag att jag kommer lägga upp mer bilder bara och inte så mycket text då det är att skriva som tar tid.
Men senare kommer det upp ett inlägg om AMB och det lär ha ganska mycket text men aja😂
Nu är jag iaf påväg till Liseberg där jag ska kolla på Stefan och Krister med mamma och pappa och vi har precis varit hos mormor och ätit 3 rätters så fler bilder från kvällen kommer sen!

Ha en bra lördag❤️

  • 829 Readers

Likes

Comments

Igår vid midnatt så fick jag idén att jag och mamma skulle gå ut och bygga en snögubbe innan snön regnar bort. Vi hade pratat om att byggen en snögubbe hela dagen så mamma gick med på det. När vi väl gick ut så var det dock inte så lätt som vi trädde då det var ett islager över snön men tillslut fick vi ihop en snögubbe ändå. När vi sedan skulle ta kort på den så säger mamma "lägg dig ner bakom den" och asså... det var ju lagom kallt kan jag ju meddela och jag kände knte ens mina ben efteråt😂 men det va kul och vår snögubbe blev fin👌🏽

Puss och hej!😘⛄️

  • 893 Readers

Likes

Comments