Klart, klart & klart, vilken morgon. Klockan har nyss slagit 12 och vi har redan hunnit med en hel del på morgonen, plus att vi fick en härlig sovmorgon tillsammans. Runt halv 9 kunde jag inte sova längre, så då smög jag upp och gjorde mig klar. Tog en härlig kaffe i min ensamhet och sen fick vi besök av en som skulle fixa vår torktumlare. Äntligen, som jag har längtat!

Strax därefter vaknade mina andra två hjärtan upp, gjorde iordning lite frukost till Léona men den gick tyvärr inte ner. Hon var mest nyfiken över killen med torktumlarn och ville absolut inte äta just då.

Nu har vi just landat hemma igen efter ett besök hos BVC. Gick hur bra som helst, och vår lill-tjej har vuxit så det knakar så nu ligger hon lite över kurvan. Blir nog kanske längre än mamma sin ändå.

Nu har vi alla fått i oss en sen frulle och snart åker pappa iväg för att fortsätta med planering och bygget i Luleå. Så vi ska vinka iväg honom och sen ska Léona få i sig lite lunch innan hon tar sin tupplur.

Hoppas ni får en fin dag, puss!

Gillar

Kommentarer

Alltså jag kan verkligen inte förstå att vår lilla tjej snart är 1 år, och om 2,5 månad börjar jag om att jobba och min lilla donna börjar på förskolan. Jag är redan nu nervös och orolig när man ska vinka hejdå första gången... Kommer hon vara ledsen? Hur ska det gå? Kommer jag tveka i dörren? Kommer JAG klara av det? Vad ska man tänka på? Hjälp?!

Den där blicken... Jag tar gärna med dig på jobbet varje dag. Tills du är 10 <3

Jaa jag vet att det kommer vara väldigt tufft från början och det kommer ta ett tag att vänja sig.

Men jag måste ha rätt inställning och vara positiv för att det ska underlätta för både mig och Léona. Det är bra att vara förberedd så därför vill jag skriva av mig och hoppas det finns många utav er som haft eller har era barn på förskola, och kan hjälpa eller komma med tips hur man redan nu kan förbereda sig för förskolan.

Det kommer säkert gå hur bra som helst, men jag har hört det ena och de andra och skulle verkligen uppskatta om ni kan ge mig lite tips hur jag lugnar mina nerver. <3Gillar

Kommentarer

Ikväll har jag sprungit 4800 trappsteg! Det kändes kan jag lugnt säga, haha men jag är så grymt stolt över mig själv. Och glad att man faktiskt kan om man bara vill, och kämpar.

Minns när vi var i Thailand och besökte den välkända Tiger Cave Temple i Krabi. Den långa färden uppför alla trappor som tog oss till bergets topp. En otrolig upplevelse, både med trappstegen, den gyllene buddhastaty och den fantastiska utsikten.. WOW säger jag bara, ni som inte har gjort det och besöker Krabi någon gång i livet. Gör det!

Idag var det inte riktigt samma upplevelse som då, inte på långa vägar... Haha jag ville helt ärligt sluta när jag var uppe i 100 trappsteg. Sjukt svettigt och min kropp ville ge upp många gånger på vägen. Men med min tjuriga hjärna och en bästa vän som peppar en, så fick jag bara inte ge upp. (Tack för att du alltid stöttar mig Dana <3)

Nu sitter jag i soffan efter att jag fyllt på magen och längtar faktiskt tills jag gör om detta igen. Kanske på en plats som erbjuder en lite finare utsikt. =)

Ha nu en underbar kväll, mina ben säger nu Godnatt!

Gillar

Kommentarer