När inspirationen sinar.

Att blogga har varit en stor del av mitt liv i många år nu och jag har delat livets upp- och nedgångar. Jag har skrivit om relationer till människor och relationen till min kropp. Jag har blandat allvar med skratt. 14 februari 2011 startade jag denna blogg och det finns verkligen så mycket nedskrivet här i denna dagbok. Men nu, drygt åtta år senare. Vad vill jag skriva om då? Just nu vet jag knappt om jag vill längre. Jag älskar att vara kreativ och skriver mycket i min blommiga dagbok och fotar ännu mer, men här har det tagit stopp och inspirationen sinar. Ändå är ni SÅ många här inne vareviga dag vilket jag, såklart, är tacksam för. Vad vill DU läsa om? Är det vardag, fotograferingar, psykisk hälsa eller träning? Eller är det något helt annat? ge mig lite inspiration!Så länge får ni hålla till godo med vackra brudpar som förgyller min vardag.

Ta hand om Dig!
KRAM!


Gillar

Kommentarer

mostepotentebooks
mostepotentebooks,
älskar bilderna. fotografier är alltid kul. tycker du om matlagning? det e kul o läsa om när folk lär sig en ny hobby eller nåt
nouw.com/mostepotentebooks
lillalin
lillalin,
Roligt att du uppskattar bilderna! Jag älskar att laga mat, men brukar komma på att jag skulle fotat maten först när den är uppäten🙈 Ska försöka bli bättre på det! Tack för tipset!
nouw.com/lillalin
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
så fina bilder! det som fångar mig är bilderna men jag brukar föredra mera bilder o mindre text i allmänthet 😊
nouw.com/angelicacarlsson
lillalin
lillalin,
Tack, vad glad jag blir!😍
nouw.com/lillalin