Vill uppleva denna sommaren igen! Hade så sjukt roligt och trotts att jag jobbade mer eller mindre hela sommaren så hann jag uppleva så mycket! Först av allt, att ta studenten var sjukt! Danmark, Mallorca, Cypern blev denna sommarens resor. Jag var på flertal festivaler och konserter! Jag saknar allt, solen, picknik's, drinkar och alla mina vänner hemma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det några dagar sedan jag skrev.. Denna veckan har gått i ett med Halloween, bilkörning, jobb, samtidigt som jag försökt ha ett socialt liv och träffat vänner.

I Tisdags var det som ni förmodligen vet, Halloween! En utav de största högtiderna här i USA. Den största skillnaderna jämfört med Sverige anser jag är, hur mycket pengar och tid, folk lägger på denna högtid. Redan i slutet av September börjar barnen tänka på vad dem ska vara på Halloween. De flesta barnen behöver dessutom inte bara en, utan två utklädnader!! Då dom vill vara en sak under dagen (i skolan) och en annan ska när dom är ute "Trick or Treating" på kvällen. Min Halloween bestod utav att jag, tillsammans med äldsta flickan i familjen samt några av hennes vänner tittade på skräckfilm, åt pizza och gav ut godis till de barn som kom och knacka på. Var även ute "Trick or Treating" med minsta flickan en stund.

Resterande av veckan har jag jobbat rätt långa dagar i jämförelse med vad jag vanligen jobbar. Gör mig inget dock! Jobbar verkligen inte övertid, snarare så att jag vanligen enbart brukar jobba runt 5-6h per dag, denna veckan jobbar jag ca.8h per dag då pappan reser med sitt jobb, vilket innebär att mamma behöver mer hjälp än vanligt, med bland annat körning och mat.

Igår träffade jag mina vänner Sasha och Maria, vilket var trevligt. Båda tog sig hit till Clinton under dagen. Vi tog bland annat en kaffe och jag visade runt dem i min lilla stad. Behövligt att få snacka av sig med vänner emellanåt!

Likes

Comments

Måndag, ny vecka full av fart. Jag vaknade som vanligt kl.06 imorse,, bäddade sängen och fixade i ordning mig för dagen. Var färdig några minuter innan jag började jobba 07:15, så hjälpte ett av mina värdbarn med att sätta upp hennes hår. Jag jobbade fram till kl.08:15, åt sedan frukost och skypade sedan en stund med min bästa vän Emelie som bor hemma i Sverige, Skypade även med min pappa en stund.

Under förmiddagen tog jag bilen förbi Basket Robbins och unnade mig själv en glass innan jag åkte vidare till ett shoppingcenter inte så långt här i från vid namn Bridewater Commons. Där köpte jag en hoodie och käkade lunch innan jag begav mig tillbaka hemåt. Håller just nu på att tvätta, brukar passa på att tvätta mina kläder medans barnen är i skolan. Börjar jobba kl.15 igen så jag har ca.2 timmar att förbränna innan det ska hämtas barn vid skolbussar och vid skolor.


Likes

Comments