Hälsningar anonym

Hej
En grej som jag har gått och tänkt på väldigt länge nu, anonyma hatare. Vad är egentligen vitsen med det? Om man ändå ska säga något, varför inte stå för det och berätta vem man egentligen är?
Det är något av de största problemen idag på internet och jag tycker att folk borde ta det mer seriöst. Media och polis borde få höra mer utav vad som händer bakom "de anonyma"s skärmar. Det är inte bara sjukligt patetiskt utan det är också förjävla fegt.
På sidan www.ask.fm ligger något av de största problemen, "fråga anonymt". Det används ofta och nästan hela tiden för att skriva hat och med mera. Nog förstår jag varför det alternativet finns men om det väl ska finnas så borde det även finnas ett sätt att spåra vem det är. Det är ju självklart att om man kanske skriver en pinsam fråga och inte vill att någon ska veta, då är det kanske inte så kul för individen som ville vara anonym på grund av pinsamheten på frågan. Bara ett exempel. Men det här är fan ett stort problem och det borde göras något åt innan fler folk, än de som redan har blivit skadade utav, blir skadade utav nätmobbing och allt i dess like.
Det här måste stoppas.

Gillar