Om jag fick önska mig en enda sak i livet så skulle det vara att få slippa denna värken som kommer och går hela dagarna. Och när man går med ständig värk så blir man automatiskt trött och slö. Hjärnan hänger inte med,  man blir tankspridd och mitt i allt har man alla måsten som man måste komma ihåg. Man är rent ut sagt förvirrad stundtals. Och nu är jag inne i en sådan period där humöret är ofta under marknivå. Och så blir ju vem som helst som inte får sova ordentligt på veckor. Och att ha då kronisk värk ovanpå att vara utmattad av att man inte får sova gör ju att hjärnan inte orkar.
Just nu är det allt. Och det enda man vill är att kunna sova. Men det går inte. För värker inte varenda led sönder så spinner hjärnan.
För er som funderar på vad detta är så heter denna sjukdom Fibromyalgi. Söker man på det finns det många bra faktalänkar om det. Bland annat Fibromyalgiförbundet. Den sidan har fantastisk bra info. Både för dig som har det och den anhöriga. Värd att läsa faktiskt ☺️
Bara hålla tummarna för att det blir lite sömn iaf i natt eller ja de som är kvar av den ☺️
Natt natt där ute ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja då sitter man med massa funderingar som vanligt på kvällskvisten. Bland annat så ploppar tanken upp hos mig om dom personerna som är kändisar från tex en tvserie. Hur kan de säga att de är starka när de lever ett liv i raka motsatsen mot ordet stark?
Eller ta bara en "svensson" som säger sig vara det men lever i raka motsatsen. Hur går den ekvationen ihop?
Vad är det för poäng som jag missar? Skulle gärna vilja klura ut den :)
Jag tar och klurar vidare på den gåtan i hoppet om att någon gång finna ett svar på den ☺️

Likes

Comments

Nu håller vi alla tummar och tår för att detta går igenom. Vi har förhoppningsvis hittat en ny bostad!
Ja för er som inte vet så bor vi i en lägenhet inne i stan som ligger i ett jätte trevligt område, men med tanke på att jag måste kunna vila när jag behöver så är det ohållbart att bo under en småbarnsfamilj... Samt trappor är inte heller speciellt bra när man knappt orkar gå på plan mark ibland. Så nu är det bara att hålla alla tummar som går, så vi får detta. OCH att vi blir av med lägenheten vi har nu. Lyckas allt detta klaffa så är det nog den bästa julklappen nånsin!
Tankarna snurrar i 190 nu och egentligen behöver ja ju sova men de verkar vara sällsynt med den varan så vad gör man? Jo man ventilerar ett inlägg här såklart 😄
Men nu får allt telefonen ta sig en liten paus så tar vi tag i resterande i morgon istället.
Natti natt där ute ☺️

Likes

Comments

Ja det är ju frågan om jag ska satsa på denna utbildning eller inte?
Behandlingspedagog står på listan.. Lutar skarpt åt det hållet. Jag har ju en egen erfarenhet inom en viss del som är både positiv och negativ. Det jag är mest nojjig över eller vad man ska säga är boende biten. Och hästen. Nu vet jag ju att jag har hästen i ett kanon stall med toppen människor. Så för den delen är allt lugnt med hästen. Men resten?
Ååå dessa tankar och funderingar kan göra en tokig. Jag tror ändå att jag verkligen vill detta. Jag vill utveckla mig själv samtidigt som jag vill använda de verktyg jag får under utbildningen till att hjälpa andra sen. Sen var det ju bara den där biten med vilket spår jag ska välja? Det finns ju så många grenar inom denna utbildningen.

Sen är ju nervositeten över om jag verkligen kommer in? Kanske inte har en chans att komma in överhuvudtaget?
Ja okej nu vart jag lite negativ men det är ju alla dessa tankar man har.. Jag slutade mina studier 2009 och sen dess har jag inte suttit vid skolbänken. Det har varit jobb fram till höst/vinter 2014.
Efter det så har jag varit sjukskriven/arbetslös. Inget jag önskar någon att krascha så som jag gjorde.
Så allt efter tiden gick hemma är jag nu i detta vägskälet om utbildning eller inte. Jag tror faktiskt att jag kommer klara det OM jag nu skulle komma in vilket jag verkligen hoppas på 😄

Nää nu tar vi och skingrar lite tankar med städning 💨

Likes

Comments

Är det så tro att man ska återuppta att verkligen försöka skriva varje dag igen? Det är ett väldigt bra sätt att ventilera hjärnan på faktiskt. Dock är jag kanske inte den bästa på att ha nya ämnen. Jag har alltid varit en som skriver mycket i perioder. Dock dålig på att komma ihåg saker. Men vore ju faktiskt kul. Kanske tycker det är roligare än vad jag tror?
Ska man ta steget att bli offentlig? Eller ska man hålla sig mer anonym? Jag får helt enkelt ta och klura på den saken här under tiden jag släpper ut hästarna.
Ha det gott så kanske vi ses många gånger till? Vem vet?Likes

Comments

Livet rullar vidare men just idag är jag nog lite gladare än vad jag brukar vara normalt!
Idag ringde det från ett ställe som jag sökt jobb på och frågade om jag ville komma på en intervju med dom!? Här har jag gått och trott och tappat självförtroendet en del för att känslan av att man inte kan få något jobb med mina diagnoser... MEN se där vad fel man kan ha med vissa saker!
Kommer inte att vara på heltid men det är vägen till arbete igen iaf!
Sen med AF/WFY så är det även arbetsträning på gång om det inte blir något med intervjun i morgon.
Men jag hoppas och hoppas på att detta kan leda vidare till mer sen! Jag tror nånstans att denna typ av jobb som jag ska på intervju på om i morgon är den sortens jobb jag ska hållas med. Tror det kommer att ge mig mest i slutändan.
Ååå så glad jag är nu! Hoppas så innerligt på att det blir något nu så man kan komma igång med vardagslivet ordentligt. Få sina gamla rutiner igen. Nu försvinner dagarna bara och man får ingenting gjort känns det som.

​Ha en riktig kanondag där ute nu! 😍

Likes

Comments

​Ju mer jag grejar och läser och funderar på allt vad blommor heter så blir jag bara lyckligare. 
Nu är flytten dessutom klar förutom sista städet som sker idag. Ska åka dit alldeles strax och skura över det sista. 

Ska bli så otroligt skönt att bara kunna släppa den bostaden sen. Nycklarna lämnas över till nästa person idag med. Så då är det ett avslutat kapitel i livet. 
Känner redan trots alla ljud från grannarna att jag trivs kanon i denna lilla lya vi har nu. Bara man får ordning på alla saker kommer detta bli kanon! 

Mina blommor har mycket mer plats att växa på nu och jag kan utöka mina växter i antalet med för nu har vi det där tredje rummet jag har saknat. Det kommer va som att kliva rakt in i en djungel här sen! Haha! 

Och som bilden säger, Love Yourself! 
Livet blir mycket enklare ju mer man älskar sig själv! 

Ha en bra dag nu ute i solen som stundtals visar sig här ibland. 

Likes

Comments

Nu sitter man här och har druckit upp morgonkaffet, laddar inför dagens att göra.
Hästledig är jag med annars hade det nog blivit lite körigt att hinna med att flytta nu under dagen och bjuda på mat för att sedan hinna upp till stallet och göra allt som ska göras där.
Tur man har snälla vänner i stallet som hjälper en med sånt när det är sådana här dagar 😊

Ja idag är det dags att packa in boendet i lastbil och bil för flytten. I natt kommer vi att sova första natten i nya lägenheten. Och sambon har ju som tur är snälla vänner som hjälper till att flytta! Ja jag har ju en som ska hjälpa mig idag och packa upp och fler kan vi nog inte vara. Då blir det nog lite rörigt om man skulle varit fler som packar upp i lägenheten.
När flytten är klar i stort sett idag så ska vi bjuda alla som är med och hjälper till på mat. Och för en gångs skull så ska ju faktiskt jag stå för att det bli mat på bordet idag. Hoppas det blir ätbart 😝

Dags att snurra igång nu så man hinner packa ihop allt innan bärhjälparna kommer 😄


Ha en fin dag där ute nu 💗

​Detta är när jag är på väg hem efter en riktig resa sommaren 2013 runt 05,00 på morgonen. Kommer inte ihåg tiden exakt men därikring så var solen på G upp över trädtopparna 😊

Likes

Comments

Ja fullt ös är det minsta man kan säga om denna dagen i alla fall!
Verkstad med ena bilen som tog en herrans tid och sen skynda sig iväg till möte som varade lite längre än jag räknat med. Meen ja hann ju med nästan allt jag tänkt mig och nu sitter man här och har precis fått i sig lite kvällsmat som egentligen kanske skulle ha intagits lite tidigare men stallet drog ut på tiden mer än väntat också! För ovanlighetens skull också 😝 Det händer ju aldrig menar ja! Eller joo typ varje kväll!

Men nu mätt i magen så går en diskmaskin och disk ligger i blöt. Måste ju få undan allt sånt så det är klart till flytten går av stapeln. Och det gör den på lördag så då blir ja stadsbo igen ;)

Hästen sköter sig som han ska med så det lutar att på söndag är det åter vanliga hagen för pållen efter 3 veckor i sjukhage efter ett olyckligt broddtramp på påskaftonskvällen av alla tillfällen med!
Veterinär kom ut och vi lyckades få dit 2 hyfsat bra stygn som satt sina 12 dagar och nu är det bara en sårskorpa kvar.
En sak är säker jag vill ju aldrig med spruta den hästen med efter dessa 6 dagar! Herre min jösse att han var tråkig att sticka! MEN det slipper ja nu som tur är ;)

Om man skulle ta och köra ett sista varv innan det är störtdyk ner i älskade kudden.
I morgon väntar en dag med fullt ös med så behöver nog dessa timmar att sova.

Ha det gott så ska ja släpa igång mig igen efter en mikropaus =)

​Min älskade pållemålle som äääntligen ska få flytta till sin alldeles egna hage med kompisen han har =)

Likes

Comments

Då är det en ny dag och jag mår myycket bättre än vad jag gjorde igår.
Igår var en riktigt skitdag som innebar att jag var sängliggandes för att förmodligen var mitt blodtryck så lågt att det ställde till min yrsel.
Idag var det inga bekymmer att ta sig upp och göra alla morgonbestyr så nu sitter vi här med kaffet i högsta hugg och väntar på att bli människa! =)​Som ni kanske märker har jag en förkärlek till just blommor? 
Naturen kan ge en många fina kort!

Ha en fin dag där ute i solen nu!

Likes

Comments