Hej hej!

Förlåt för att jag inte har bloggat på SJUKT länge😁 Men jag behövde verkligen en paus. Jag mår mycket bättre nu, fortfarande väldigt trött och känner mig allmänt nere. Men jag kan inte göra så mycket åt det, så jag tänkte att jag kör ingång här igen😊

Jag har sommarlov just nu!!😊😊 Men snart börjar skolan igen!😢😩 Jag börjar åttan då, känner att det kommer vara mycket i skolan det här året😁 Så får se när jag får mitt schema hur mycket jag kommer hinna med att blogga. Jag hoppas att jag kommer hinna rida och åka på mina träningar det här året oxå😁😊

Men jag tänkte att vi går över till hur det går med ridningen nu😊 Lexus går på bete och blev hur tjock som helst, men han har gått ner en del nu😜 Men det går bra när jag rider han går i form i nästan alla gångarter och känns jättefin i sidorna.
Den 20/8 ska jag åka på min nästa tävling!!😍 Jag är sjukt taggad. Det ända är att jag inte har hoppat på hela sommaren, så Lexus kommer vara jättepigg!😂 Tävlingen kommer vara i Gnesta så det tar ca 10 minuter att åka från stallet dit, skönt att inte behöva åka så långt varje gång😻

Den 11/8 har jag haft min älskade ponny i hela 2år!!❤️ Tiden går så jävla fort!😂 Kan inte fatta att den snart var två år sen jag hämtade hem honom😍 Kan inte heller fatta att jag fick äran att ha denna fantastiska ponny och jag älskar varje minut jag får spendera med honom!❤️

Det blir mycket datum nu, men lovar att det blir sista nu!😂😂 18/8 fyller jag facking 14år!!😻😻 Förstår inte hur fort tiden går!😁 Men jag blir lite ledsen när jag tänker på hur fort tiden egentligen går. Jag har 6 år kvar att tävla c och d-ponny. Alltså 6 år kvar med min fantastiska ponny som även är en av mina bästa vänner/mitt liv. Sen får jag inte tävla honom längre!😭😭 Då är han 16 år och har förhoppningsvis många bra tävlingsår kvar med en annan liten ryttare!😔 Tanken på det är bara så jobbig, men jag försöker göra alla dagar med honom bra❤️

Men nu blev det väldigt mycket häst prat här!!😂😂 Jag måste verkligen börja vända tillbaka dygnet snart! Jag är vaken på natten och sover på dagen och rider på kvällen! Och så ser varje dag ut för mig just nu😂
Så blir mer bloggande imorn😂😊

//Elin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej

Nu sitter jag i skolan och har spanska lektion men jag bryr mig inte, jag vet skolan är viktig osv. Men jag orkar verkligen inte jag är fett trött och jag är inte vän med min kompis längre så nu är jag själv. Förlåt att jag inte bloggade i går. Men det skulle inte bli ett så bra inlägg då så jag tänkte att det blir två inlägg i dag istället.

Jag har börjat lyssna på en podd, creepypodden. Den podden faller verkligen mig i smaken, jag älskar den podden och kan typ inte sluta lyssna, jag rekommenderar verkligen den!

Igår var jag i stallet och solade det var det ända jag gjorde. Vi hade studiedag och det behövde jag verkligen. Jag fick faktiskt väldigt mycket färg när jag solade, det var bra. I stallet sen red jag på ridbanan och han var väldigt spänd så jag satt och red på en åttvolt så han skulle fokusera på mig och inte på hästarna i hagen bredvid. Det gick bra efter att tag och han var jättefin.
Juste ena kattungen i stallet är död😭 men vi trodde inte att den skulle överleva den var jätteliten.

Idag slutar jag skolan klockan 16😁😩 så jäkla lång dag!
Efter skolan har jag hoppträning för bästa Pelle. Jag är jättetaggad, det gick så bra sist vi hoppade. Jag uppdaterar om hur det går ikväll!

Jag är skit taggad till den 21/5 då ska jag tävla igen!! Jag tänkte göra ett inlägg om det sen. Juste jag har lite uppdatering om hur det gick på min förra tävling!! Jag kom i ena klassen på 1:a plats och ena klassen 7:e plats! Jag är skit nöjd det var ju bådas första tävling!

Men nu måste jag vara med på lektionen här!!
//Elin

Likes

Comments

Hej hej!

Idag har jag verkligen inte gjort något speciellt. Jag har så mycket prov i skolan, jag måste verkligen börja plugga!! Men men. Idag har jag varit i stallet och jag red barbacka. Jag skrittade och flyttade honom åt sidorna så han skulle bli lite mjuk i sidorna. Men det gick iallafall bra i stallet och kattungarna var sååå gulliga. Jag längtar verkligen tills fölen kommer!! Jag lovar att det kommer bilder på kattungarna och fölen!

Nu har jag precis kommit hem från stallet och har duschat. Jag ska packa ner lite saker också för jag ska åka hem till min pappa snart. Men jag orkar inte, jag vill bara ligga i min säng och kolla på instagram och youtube. Men det får jag göra efter att jag har pluggat till proven. 

Nu ska jag bara packa klart och ut o sola!! Jag älskar våren just nu det är så sjukt varmt och skönt. Jag har sagt till mig själv att den här sommaren ska jag ta och bli brun. Så måste passa på att sola när solen är framme.

Jag hoppas att alla ni har det bra och att ni har det varmt och skönt!!

//Elin

Likes

Comments

Här fick ni en bild på mig och Lexus på tävlingen!

Hej Hej!! Jag var och tävlade igår, 5/5! Det var min och Lexus första tävling! Det gick jättebra och vi nollade båda klasserna. Vi hoppade en förklass och sen en lagklass. Tävlingen var i Mariefred. Jag hoppade två LD klasser. Han är en C-ponny så det blev 70 cm.

Jag är så sjukt stolt över min lilla prins!! Jag hade verkligen inte förväntat mig att det skulle gått så bra det var ju första tävlingen lixom. Och jag var knappt nervös heller, jätteskönt. 

Nu är det bara att vänta till nästa tävling som är den 21/5. Ska bli så sjukt roligt är fruktansvärt taggad nu!

Just nu har jag långledigt ifrån skolan! Så jag är ledig Torsdag, Fredag,Lördag,Söndag och Måndag, då ska jag rida massor. Och jag kommer kunna blogga massor. Jag hoppas ni kommer gilla att läsa om vad som händer i mitt liv, det kommer vara mycket om hästar. (bara så ni vet.

//Elin

Likes

Comments

​Hej Hej!!

Jag tänkte berätta lite om mig själv! Jag är en tjej på 14 år. (02:a). Och jag är 151 cm lång. Jag älskar hästar och har en egen häst som heter Lexus. Han är en C-ponny och en Connemara. Han älskar att hoppa och idag var vi på våran första tävling tillsammans. Det tänkte jag prata mer om i nästa inlägg. 

Jag älskar att vara i stallet, mitt rum och att lyssna på musik. När jag lyssnar på musik brukar jag oftast lyssna på Marcus & Martinus!! Jag ska även kolla på deras konsert nu i sommar!!

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva men om ni undrar någonting så är det bara att kommentera så svarar jag på det så fort jag kan! Jag hoppas att ni har en fortsatt trevlig kväll!

//Elin

Likes

Comments