Ja, rubriken säger allt... Skaffat en ny blogg som heter: http://jennick.blogg.se/

Hoppas alla går in på den och läser ist!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Soul Surfer är baserad på den sanna historien om tonårssurfaren Bethany Hamilton vars högsta dröm är att bli professionell surfare. I en hajattack blir Bethany av med en arm, men trots det ger hon inte upp sin dröm och börjar kämpa mot alla odds.

Jätte bra film, älskar den! Brukar inte direkt gilla Surf-filmer, men den här var något annat... Visst det var mycket surfande i den, men det handla liksom inte bara om det utan också att man kan klara saker fast man inte alltid har det så lätt. Jag tycker iaf att alla som inte sett den ska se den!

Du kan kolla på Soul Surfer här.


Likes

Comments

Vart en normal dag som vanligt.

Det har regnat och åskat hela dagen så att gå ut var inget man gjorde.

 

Dagen såg ut så att man gick upp och insåg att det åska. Efter att det vart ett uppehåll kom min farmor hit så det vart fika och sen så efter ett litet tag så åkte hon hem.

Just nu så lyssnar man på musik och är social med några på KIK. Senare ikväll blir det nog att se på film.


 

Likes

Comments

Idag så har man bara suttit vid datorn och ja, jag var bl.a social och så lyssna jag på musik en stor del av tiden. Imorgon blir det att ta det lugnt och på söndag åker man till Arboga!

 

Fick även reda för någon dag sedan att min bästis kommer hit 19 eller 20 Juli! Så har vart sjukt glad sen dess, haha. Vi kommer ha det grymt kul och säkert ta en massa bilder. Ja, man får väl helt enkelt se hur det slutar smiley

Likes

Comments

Alla Beliebers det är nu det gäller. Idag så ska alla spamma Twitter med:

Come back to Sweden @justinbieber we miss u!  #justinbacktosweden @itsRyanButler @AlfredoFlores @LilTwist @scooterbraun

Glöm inte: text, bild + taggen och kom ihåg att stava rätt på taggen. Ni kan ju också byta tagg från: "Come back to Sweden @justinbieber we miss u!" till t.ex "PLEASE COME BACK!".

Så alla Beliebers spamma Twitter nu för ni vill väl ha tbx Justin till Sverige?

Likes

Comments

John McClane är tillbaka och även den här gången hamnar den hårdnackade New York-polisen på fel plats vid fel tillfälle, efter att ha rest till Moskva för att hjälpa sin son Jack . John och Jack har inte ett helt okomplicerat far- och son-förhållande, och det faktum att Jack är minst lika envis som sin pappa förenklar inte saken. Men med Moskvas undre värld efter sig och med tiden emot sig för att stoppa ett krigsutbrott, måste de trots detta samarbeta och två McClanes visar sig vara en svårslagen kombination…

Tycker inte det här var en jättebra film direkt. Gillar inte direkt när det är så mycket döda och det var lite överdrivet då alla klara av allt och fick knappt ingen skråma alls.

Du kan kolla på A Good Day To Die Hard här.


Likes

Comments

Efter att jorden invaderats och människorna tagits över av utomjordiska själar möter vi Wanderer som tagit Melanies kropp i besittning. Men Melanie kämpar emot och Wanderer tvingas uppleva hennes känslor, drömmar och minnen av den stora kärleken.

Jätte bra film! När jag såg trailern så ville jag se filmen direkt. Man levde sig in i den och det var som om att man själv var med i filmen, men ändå inte. Jag tycker iaf att filmen var jätte bra och tycker att alla som inte sett den borde göra det!

Du kan kolla på The Host här.


Likes

Comments

Idag så var man och åt på Wok House med min mamma, bror och min mamma's kompis smiley

Efter åkte man och köpte jordgubbar, haha.

 

Ikväll blir det nog att se på film eller snacka med socialt folk.

Två bilder från idag smiley

Likes

Comments

Alla Beliebers spammar detta på Twitter för att vi ska få Justin tillbaka till Sverige:

Come back to Sweden @justinbieber we miss u!  #justinbacktosweden @itsRyanButler @AlfredoFlores @LilTwist @scooterbraun

Kom ihåg att ta med bilden, texten + taggen så han verkligen ser det! Sprid det vidare så alla ser det och även dom lägger ut det på sin Twitter!

Likes

Comments