Nuet utan ursäkt!

Älska mig och mitt nuläge, inte där jag önskar att jag var!

Har ni tänkt på det, så ofta vi stressar efter ett mål, efter vart vi tänker att vi borde vara. Jag tycker ofta att jag vill vara någon annanstans än där jag är. Jag önskar att jag jagade person bästa tider på 5km eller 10km rundan, istället jobbar jag på att gå varvet runt utan att trilla. Jag drömmer om att vara så stark så jag kan lyfta nya drömvikter i mark, istället kämpar jag hårt med att klara av 3*10 knäböj utan belastning. Det är lätt att fastna i tankar att jag inte presterar något som är värt att notera, jag har lätt för att slå ner på mig själv. Verkligheten är att vi alla gör så, även om vi är i form så jagar vi nästa tid, nästa prestation! Kanske skulle vi ta ett steg tillbaka och våga älska vårt nuläge.

Idag hade vi underbara vänner på ett spontanbesök på fm och vi ska iväg i em. Jag har ett styrkepass på schemat men jag varken orkar eller hinner byta om eller köra genom ett helt program. Istället gjorde jag lite övningar här och lite övningar där mellan samtal och pastakokning. Medan barnen lekte och gubbar var med på övervåningen gjorde jag burpees och pratade under tiden. Dvs jag lade mig ner på mage och ställde mig upp igen medan jag pratade med kompisen. Lite senare när disken hanterades gjorde jag åsnesparkar och fick två små kompisar som deltog, assisterade och peppade! I slutändan hade jag gjort 11 övningar 10 rep och 3 set, helt slut i musklerna.

Kontentan är att genom att älska mig själv i nuet behövs inga perfekt gymsituationer utan det blir bra att röra sig mitt i vardagen, under de förutsättningar jag har. Det finns egentligen inga hållbara ursäkter!

  • Nära Veberöd

Gillar

Kommentarer

Ann-Sofie Norburg
,
Tack Emma du gör skillnad.❤️
lillaax
lillaax,