Wow. Om exakt ett dygn så är det världspremiär av Death Row, min klass slutproduktion. Det är detta som vi kämpat för under våra tre gymnasieår och äntligen är vi framme vid "mållinjen". Jag är inte en person som skryter, men jag måste bara säga att vi är en så grym klass, det känns grymt bra inför morgondagen och vi är alla grymt peppade. ES13 är klassen som kommer leverera till tusen under våra 10 föreställningar! Som det står på affischen över så spelar vi för allmänheten den 15, 16, 22 och 23 april - så ring och boka din biljett för det här vill du inte missa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Wow... Det där med att starta en blogg var lätt som en plätt... Men att hålla igång en blogg var snäppet svårare. Min ursprungsplan var ju att skriva om produktionstiden fram tills premiär av min slutproduktion men eftersom att premiären är på fredag så kan vi ju kort och lätt dra slutsatsen att jag misslyckades med denna plan... Haha. Eventuellt kan det gå bättre att fortsätta blogga framåt i tiden, men det märker vi nog med tiden!

Awell, detta får nog vara allt för ikväll. Är supertrött och känner att jag skulle kunna sova i flera månader, men det är så det ska vara när man vill göra så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt!

Ha det gött, häj!

Skickar med en throw back bild från besöket på Gotland förra sommaren.

Likes

Comments

"Aldrig i livet, det kommer aldrig att hända, never in my life!". Det var mitt svar när någon frågade om det inte var min tid att starta upp en blogg. Men nu sitter jag här och skriver mitt första blogginlägg någonsin.

Ska jag vara ärlig så har jag inte direkt någon tanke över vad jag ska skriva eller ladda upp här, utan det får lösa sig med tidens gång, så länge kan jag ge er en lite mer utförlig text om vem jag är. Trodde jag... Här har jag suttit och funderat länge på vad jag ska skriva om mig själv, och insåg att det inte var någon idé. Så, jag frågade några vänner att beskriva mig med en mening var, och det här är svaren jag fick:

"Du är som en fjäril, svår att fånga och är överallt."
"En underbar och galen varelse"
"En driven och ansvarsfull människa med cool klädstil"
“Pratglad och strävar framåt om det är något du är intresserad av",
"Inte riktigt funtad som alla andra, på ett positivt sätt"


Det var lite om mig, mer kommer väl med tiden!

Likes

Comments