8Hello! Nu är jag äntligen på plats I komotobo!  Haft några tuffar dagar psykiskt med jobbiga tankar om att åka hem! Men idag mår jag mycket bättre.  Det har hänt mycket sen jag bloggade sist. Varit i Migori hos Kurt och Ingegerd. Sen I onsdags kom jag hit till komotobo!

I torsdags hände dock en tråkig grej. Min dator och hårddisk blev stulen. Vilket vi upptackte i fredags.. Vi sprang runt a letade men hittade den inte. Men imorse när jag vaknade låg den på min väska. Dock utan hårddisken.  Vilket är väldigt konstigt. och nu är mina hörlurar borta och min kompis mobil... mystiskt land man hamnat i. ..

Vi har varit mycket på barnhemmet och lekt med barnen :)
Idag var vi ute I buschen och besökte en kyrka där. och nu ska vi snart äta lunch. Sen kommer vår boss hit ^^ Men lägger in lite bilder så får vi se lite hur dt blir med dom ^^

Det är bilder från kyrkan och en bild på hur vi bor här  :)

ha det  bra ^^ kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag framme i Kenya.. eller ja har varit det ett bra tag dock inte haft tillgång till Wifi förrän nu.

Resan gick jättebra inga svårigheter! Dock började ju problem så fort jag landade i Kenya.. Glömde bort adressen dit jag skulle så kunde inte fylla i vissa papper rätt. Sen när jag väl kom igenom allt och hade hämtat mitt bagage. Så skulle jag leta upp snubben (william) som skulle hämta mig. Men jag hittade inte honom. Fick hjälp av en super snäll värd som hjälpte mig skaffa nytt simkort samt att försöka ringa till William. Dock så fick jag inte tag på honom utan fick åka vidare. Hade ju vid det här laget letat upp adressen och det jag inte kom ihåg innan. Så vi beställde en taxi som kom och så skulle vi precis gå ut när jag ska klia mig i ögat. Och upptäcker att jag inte har glasögonen på mig! Dom hade jag tydligen glömt på planet... Var ju ganska stressigt och så när man skulle gå av..

Så min första tid av Kenya är inte jättebra och jag har ganska rejäl hemlängtan.. Men får ge det en chans nu när jag ändå är här. Har ju inte kommit fram dit jag ska vara ännu så.

Slänger in en bild på mitt "lilla" bagage som väger ganska mycket.. och på en väldigt trött Ally..


Men ha det bra uppdaterar mer så småningom! ciao.

Likes

Comments

Hej hopp!

Nu på söndag börjar äntligen mitt stora äventyr!😳 Jag kommer flyga till Kenya.Närmare bestämt till Komotobo där jag ska vara i ett halvår och jobba på ett barnhem. Det kommer bli så kul!

Här på bloggen kommer jag uppdatera er där hemma om vad som händer. Vet inte hur ofta det kommer bli men ska försöka hålla i gång skrivandet 😄

Mer information kommer så småningom! Måste ju börja packa å sånt! 😁😜

Ha det bäst ciao✌


Likes

Comments