Header

Jag och Truls tog vårt pick och pack och åkte ner till Alingsås idag för att möta mina tjejer - Emelie&Emelie! Dom bor ju i Göteborg, men vi bestämde att mötas halvvägs, haha. Vi möttes upp på Nygrens och det slutade att vi satt där i över tre timmar!

Fanns en fantastisk god fikabuffé, massa kaffe, två härliga tjejer och en god liten bebis, inte konstigt att vi stannade så länge. Behövdes verkligen efter några kvällar och nätter av bebisgråt här hemma... undrar om det kan vara tänder på g...

Strosade runt och packade sen in oss i bilen. Stannade två gånger för amning och blöjbyte.. men tillslut kom vi tillbaks till lilla skara. 💪🏼🌟
Godnatt på er där ute

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så skönt att checka av saker även om dem inte finns på en lista. Ta skottkärran, jag har för vana att lassa toktungt och så tar däcket stryk. Den har stått utanför garaget och väntat tålmodigt på mig. Så helt plötsligt bytte jag däck, hade visst ett som passade liggandes. Så enkelt, så skönt och så konstigt att det inte gjorts tidigare.

Ofta lägger man tyvärr mer energi på att tänka att man borde göra något, ha lite dåligt samvete för att man inte gjort det, ha med det på några listor osv. Gör bara gör!!:)

Likes

Comments

Vad ska man göra med kikärtsspadet som blir över till hummusen, falafeln eller någon annan smarrig rätt du gjort med kikärtor?

Jo!!! Vispa upp typ 1 dl spad fluffigt och vitt. Smält sen typ 50gram mörkchoklad och häll i. Och lite honung om man vill det. Häll upp i två glas, in i kylen typ 1 h. Servera med lite bär typ. Festligt, lätt och lite nyttigare!

Likes

Comments

Hörrni, har ni varit inne på matsmart?
Om inte, så är det verkligen värt att kolla upp. Både för plånboken och för att rädda lite matsvinn. Där finns nämligen lite allt möjligt som har kort utgångsdatum eller kanske gått ut, men fortfarande är helt okej, till ett riktigt shysst pris. Ofta kan man ju äta och använda saker långt efter utgångsdatum.. :)

Likes

Comments

Under många år har den varit med och nu ska ni få en grunddykning i dess luxurösa glans. Tror det va i slutet av högstadiet som jag gav upp mynthanteringen och skaffade en då busskortsficka, nu på senare år har sparbanken sponsrat med en ovanligt hållbar plånbok som inte borde hålla ihop mycket längre men ändå gör det.

Från vänster:
Körkort - givet
Citygross - självskannar oftast och ja, citygross finns i skara även om det är orimligt.
Knutens - ny herrbutik i Skara, köpt favorittkostymbyxorna där men sen har jag glömt gå dit igen.
Lagerhouse - finns det fortfarande? Oklart men mitt kort kommer jag inte skrota, har ju 4 stämplar.
Gym - jag är ju brandman, klart jag har gymkort:)
Ledsagarkort - för att bevisa att det inte är jag som är brukaren
Bankkort - kommer från idag bara användas där amex inte accepteras
Visitkort 1 - en snubbe på banken jag ska kontakta när billeruds aktie ligger på minst 150kr, för jag kan av någon anledning inte sälja dem själv, enda gången jag ska kontakta denna man, då gäller det att ha hans nr när det väl gäller.
Ica rabatt - när ica i Vara flyttade från city och skapade Spöktorget för ett stort komplex i utkanten av stan fick jag en 5% rabatt vid självscanning, eftersom det inte står något utgångsdatum har jag inte riktigt fått tummen ur att använda det, så det har legat i plånboken i 8 år snart.
Visitkort 2 - Gerborns visitkort har jag mest för att känna mig lite ball, har ju inget eget.

Något i den stilen, en tragisk blandning som ändå håller mig på ytan:) godnatt gänget

Likes

Comments

Okej. Jag är katastrofalt dålig på att välja. Velig som tusan. Ni som känner mig, ni vet. Tyvärr är Albin inte så mycket bättre. Bra team?! ;)
Som exempel så brukar jag alltid kolla upp och bestämma vad jag ska beställa på restaurangen vi ska äta på innan, eftersom jag vet att jag drabbas av panik när jag väl står där. Och alla gånger jag går ut ur affären tomhänt, för jag inte kunde bestämma vilken färg jag ville hA på tröjan. Vi ska inte ens prata om alla beslut i och med renoveringen...

Så hur tusan lyckades jag och vi ta beslutet att alltid leva med varandra?! I nöd och lust och allt det där.

För er som inte känner oss så bodde vi först ihop i 9 månader innan vi äntligen blev ett par. Albin anställde mig i juli, vi flyttade ihop i kollektiv i augusti, gick på en date i maj och blev ihop den kvällen. Den kvällen sa även Albin att han ville dela livet med mig. Eh. Jag var väl inte riktigt där då, även om jag var uppöveröronen kär. utan det tog ju faktiskt två år innan vi lovade varandra evig kärlek där på bröllopsdagen.

Det är lätt att vara gift” - brukar Albin säga. På ett sätt så provocerande och på ett annat faktiskt, så sant. Sen dag 1 som jag träffade Albin har det varit rätt och också lätt. Livet har såklart varit som en bergochdalbana med både stora sorger i båda våra familjer, ekonomiska svårigheter, skador osv... men även glädje med en massa syskonbarn och eget litet barn, spännande projekt, nya vänner och fördjupade relationer. Varje dag har inte varit lätt, men grunden av vår relation har alltid haft en botten av lycka. Jag tror på något sätt att det ska vara lite lätt när man hittat rätt. Visst kommer det komma stunder där man kommer behöva kämpa. Nu är ni kanske några där ute som tänker att ”ni har ju inte varit gifta så länge...” och nej det har vi ju inte. Jag talar ju utefter mina 26 år.. så, håller någon med där ute eller är vi ute och cyklar?!

Så tillskillnad på att välja mat på restaurangen var inte detta beslutet svårt. Det är faktiskt lätt att vara gift med Albin, för det är så rätt. Varje dag måste vi välja varandra, välja kärleken och inte fastna i trötthet och annat negativt trams. Men såklart Lyckas jag inte varje dag... vissa dagar känner jag bara ”nu får du sluta med alla dina knäppa projekt. nu Säljer vi huset och flyttar till lägenhet..” haha, tack och lov, ändras det ofta lika fort och jag inser att jag är mer rastlös än Albin....;)

Men kära nån vilken fanastisk känsla det är att ha någon vid ens sida varje dag. Någon som man vet alltid finns där, som också gjort och gör valet att leva tillsammans med en. WOW. Det unnar jag alla & önskar att alla någon gång får chansen och också vågar kasta sig ut i den hör känslostormen som kallas kärlek. Och också våga lova varandra evig kärlek. Det är faktiskt det finaste jag vet.

Likes

Comments

Denna lilla söta Orcidé har fått bli en del av en installation:) jag har länge tänkt att jag vill testa ta orcidéer från dess kruka och på något sätt sätta fast dem på en stock, barkbit eller något liknande. Sen när det kommer nya stänger vill jag låta dem bli hängande istället för att nypa fast dem med såndär hårklämma mot en pinne.
Får se hur detta går, sprutvattnar rötterna men utan att träffa bladen!

Likes

Comments