Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsDags att vara lite duktig och plugga! Behöver dock rätt mycket hjälp med det av mamma så hoppas att hon kommer hem snart så jag inte slösar massa tid nu.

Likes

Comments

Kom nyss hem från gymmet, och ska nu städa mitt rum och sen plugga hela kvällen. Så segt. Lyckades skjuta upp nationella muntligt i svenska tills på onsdag, så måste skriva klart allt nu så jag får bra betyg! Stresssss


Likes

CommentsSitter och äter frukost med pappa och kollar på tv, ska strax dra till skolan och har rätt lång dag men ska nog inte på sista lektionen för måste iväg och göra en sak och efter det ska jag åka och träna! As skönt

Likes

CommentsSå sjukt otaggad på nationella just nu.. Har inte skrivit klart talet och det är imorgon. Funderar på att försöka få göra det på onsdag istället så jag har lite mer tid. Får se! Nån som gjort det muntliga i svenska än?

Likes

CommentsHar börjat gilla Vans mer och mer och funderar på att köpa ett par, typ istället för converse. Men frågan är vilken färg. Vitt är ju snyggt och så men har liksom vita converse plus att det blir så lätt smutsigt. Sen älskar jag mörkblått och det passar till det mesta. Men den andra turkos/grön aktiga färgen är cool men man kan samtidigt knapp ha den till något förutom typ vitt och svart..

Likes

Comments
Sitter hemma hos mig och äter frukost med min älskling! Vi ska strax ta en sväng med moppen , haha han älskar att göra det.

Likes

Comments

Ligger i sängen med Mathilda och gosar, bästa mammsen hämtar snart upp mig så ska vi åka och köpa lite småsaker. Sen kommer Robin senare.

Igår skulle vi som sagt på fest/krök men vi va rätt sega så åkte med Olivia till Albert istället. Satt där med Mathilda Olivia och Viktor till typ tre och sen drog vi hem, mysfredag är bösta ju
Likes

CommentsSnygga ryggar är ju att dö för!

Likes

Comments


Likes

Comments