Header
























Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments










Likes

Comments






Likes

Comments

Haha tja. tur att bussen var typ 10 minuter sen annars hade jag missat bussen. Vaknade 10min innan bussen skulle åka, så det blev fett stressigt! Tog på de första kläderna jag såg typ, haha. fan ser ut som en luffare;) har mammas tjocktröja, och förstora mjukisbykor(Y)  Hann iallafall platta håret, tur som fan att jag hade kvar smink sen igår. 

 

Och idag kommer nog pappa, eller han har inte hört av sig men han sa iaf att han skulle komma i helgen:D Vi kanske skulle åka till grönalund eller nått. vi skulle iaf hitta på något. 

Likes

Comments

Tjo. sitter just nu på svenska lektionen, ska göra någon uppgift om jack london haha :) men de måste göras. 

 

måste hem efter skolan och städa annars blir mamma galen ;) haha nej de blir hon aldrig! Men däremot blir min lärare galen om hon ser att jag sitter och bloggar osv under lektionstid,så lär sluta skriva nu.

pusshej

Likes

Comments










Likes

Comments

Hoj. Slutade för en timme sen, ligger just nu i sängen inne på biblan med mk. Och väääntar på kickan;)

Dagen har varit helt ok faktiskt. Vi gjorde inte så mycket på lektionerna,halva lektionen på svenskan satt vi och kollade på när Obama gick av flygplanet i Sverige. Sista lektionen fick vi sluta typ 45 min tidigare så de va soft.

Likes

Comments

 

Dehär kommer spåra. kommer aldrig kunna gå ut 8an med bra betyg, aldrig. Bråkar med massa lärare redan..och har förlorat min bästavän nu..och jag har sjukt svåra saker att ta tag i, måste fatta en jävla massa beslut som kommer ta riktigt hår på mig. Jag orkar inte tänka på vad jag gör,eller jag försöker men kan inte. allt fuckar ur totalt nu..



Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw