"Alla har rätt till ett bra liv"

// Bild lånad från Pixabay.com

Jag ska börja det här inlägget med att ställa er två frågor: Vad tycker ni om att rätten till familjehem och personlig assistans finns? Har ni tänkt på hur det skulle se ut om vi inte hade det? Jag tycker det är jättebra och väldigt viktigt. Jag är glad att vi har möjlighet till det här i Sverige. Det finns många företag och det kan vara svårt att hitta känna att man hittat rätt. Jag tycker det är viktigt att lagen följs, både för anställda inom företaget och för kunden.

Tillsammans med Kurera Omsorg skriver jag det här inlägget. De arbetar både med personlig assistans  och familjehem. De är måna om medarbetarnas anställningsvillkor och jobbar ständigt med att kunderna ska känna att de får tjänster av högsta kvalitet. Deras vision är att "Alla har rätt till ett bra liv". Det här är punkter som jag tycker är superviktiga, både när det gäller familjehem och personlig assistans.

Det som jag tycker är bland det bästa med det här företaget är att de arbetar aktivt med jämställdhet och har en jämn representation av både män och kvinnor.
 
Vad tycker ni är viktigast när det gäller personlig assistans? Har ni hört talas om Kurera? Vad tycker ni om dem i så fall?

Gillar

Kommentarer