Idag tänker jag skriva om min sjukdom, eller det är ingen sjukdom. Men den gör så att jag har svårt att prata, ibland äta och jag har mycket saliv i munen. Ibland kan jag få frågan varför drägglar du? Och svaret är att jag har en hjärnskada som gör att jag har mycket saliv och drägglar.

När jag var några månader så fick jag en "sjukdom" och i efterhand har min mamma berättat att jag var nära döden. när jag var mindre så tänke jag hela tiden varför just jag fick den här "sjukdomen" och jag var så arg på mig själv för att jag trodde att det var mitt fel men nu idag förstår jag att det inte är det. Jag har varit mobbad och ner tyckt i förskolan och i skolan. Jag kommer ju från Estland och när jag flyttade till Sverige så fick jag ett helt nytt liv känns det som. Här fick jag min första husdjur som är en katt och gick i värdens bästa skolan i Kevingeskolan jag hade den bästa klassen och vännena ever! Men så kom den dagen när 6an var slut och sommarlovet kom och för första gången ville jag inte ha sommarlov för efter sommaren så skulle vi inte ses igen även fast några gick i samma klass med mig i den nya skolan. Saknar jättemycket 6an men jag går endå i en bra klass för att vi är Värdens bästa 8A.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag heter Isabel och är 14 år. Jag kommer från Estland och bor i Sverige i Danderyd. Går i Mörbyskolan i 8an. Jag älskar djur. Jag bor med min mamma och hennes sambo. Jag har även en katt som heter Siizu. På fritiden är jag hemma eller ute och åker skateboard.
Här kommer jag skriva om mitt liv som är kan var kaos ibland

Likes

Comments