jag va ingen, du va aprilhimlen

så denhär bloggen ja, just det. mitt liv kretsar enbart kring jobb och plugg atm och det är knappt jag hinner göra annat. har även fått något jäkla långdraget virus i kroppen och därför har uppdateringen här varit i botten. tänkte därför bjuda på en liten sammanfattning sen sist.


första helgen i mars åkte mamma och jag till ullared. jag var full av feber och halsont och gnällde mer än jag shoppade.

jag fick ett ryck i frisörstolen och klippte gardinlugg. sjukt snygg grej men alldeles för jobbigt att stylea.

jag fortsatte gå runt och snörvla och någonstans här fick jag ögoninflammation och rösten försvann.

bästa mikaela fyllde 22 och det skulle givetvis firas. sjuklingen själv pallade inte trycket och åkte hem redan klockan elva. katastrof.

mamma och jag for till moster i kalmar en lördag. vi shoppade, käkade pinchos och gosade alldeles för mycket med kusinernas trasselsuddar.

jag har spenderat omänskligt mycket tid tsm med denhär människan och tillsammans med bellie lyckades vi tillochmed boka en sommarsemester till grekland. yey

vi har busat tills vi storknade på leklandet. världens bästa syskonkids!

i fredagskväll spenderade jag timmar på en brygga vid sjön med mina bästisar och tänkte på stockholm. vi hatade på mörker och ondska och va samtidigt alldeles varma i hjärtat av all kärlek som sverige visat. tillsammans är vi starka.

förutom detta konstanta snörvlande och hostande har jag fått förlängt vik på min favoritföris och stannar där till semestern.
jag har sökt till uni och pluggat och hatat på dendär jädrans engelska 7.
jag har njutit av vårsolen som kikat fram då och då och längtar nu mer än nånsin efter sommar och ledighet. något jag längtar ännu mer efter är att bli kvitt det äckliga viruset så jag kan träna ordentligt igen. hur segt kan det va egentligen???

Gillar

Kommentarer