UUSI BLOGI


Moikka!


Pahoittelut pienestä hiljaiselosta. Tulin vain ilmoittamaan, että mun uusi blogi alkaa vihdoinkin olemaan muutamaa pikkujuttua vailla valmis. Meitsi tosiaan kävi tossa keväällä palaverissa Suomen Blogimedialla ja päätti, että on aika palata taas rikospaikalle. Oon todella innoissani ja voin sanoa, että mulla on aivan jäääääätävä ikävä kirjoittamista! Ihanaa palata taas sorvin ääreen!


Toivottavasti tuutte mukaan mun matkaan, vaikka osoite vaihtuukin! <3

http://liisakivi.com


Tykkää-merkinnät

Kommentit

BLOGI MUUTTAA (PIAN)


Morjens!

Mä vaan ilmottelen, että mun blogi on muuttamassa pian toiseen osoitteeseen, niin vähän välttelen tätä postaamista nyt täällä - ihan siitä syystä, että se tietäisi lisähommia koodaajalle, kun postaukset pitäisi siirtää vanhasta blogista uuteen blogiin.  Plus vihaan ylimää

Niin, että elossa oon ja palaan pian takaisin. Taskussa on jo valtava määrä postausideoita, jotka odottavat julkaisua.

Kivaa viikonloppua! xx

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ÄRSYTTÄÄ..


Mä koen olevani suhteellisen positiivinen ihminen ja se on ehkä sellainen puoli, mistä saan eniten kehuja: "Vitsi sä oot aina tollanen hymyilevä ja pirtsakka tyyppi". Mutta voin kertoa, että en ole. Liian usein olen se tyyppi, jonka vesilasi on puoliksi tyhjä. Aika usein vituttaa, mutta sitä harvemmin tulee näytettyä muille.

Tänään on taas noustu väärällä jalalla, nimittäin ärsyttää jo valmiiksi kaikki.Ärsyttää menkat ja ärsyttää vatsan turvotus.

Ärsyttää tuleva kesä ja vapaa-ajan puute.

Ärsyttää mun kuiva iho ja väsyneet silmät.

Ärsyttää, kun on tullut juotua viiniä lähiaikoina hieman enemmänkin.

Ärsyttää, kuinka paljon rahaa olen laittanut takseihin.Ärsyttää pöydän pinnalle kertynyt pöly ja se fakta, että vaikka kuinka paljon kämppää siivoaisi, niin puhdasta ei tule ikinä.

Ärsyttää se, että väsyttää.

Se, että kahvi on loppumaisillaan.

Ärsyttää, koska kadotin työavaimeni ja nyt vain toivon, että ne ovat jossain töissä.Ärsyttää, kun kaikki kasvini ovat kuolleet.

Ärsyttää, koska ärsyttää.

Ja sekin ärsyttää, että ulkona on hyvä keli.

Ärsyttää, koska en saa mitään aikaseksi. Haluaisin valokuvata koko ajan, mutta en jaksa kantaa kameraa mukanani ja en jaksa olla kuvattavana.Ärsyttää, koska Justin Bieberin ja Ed Sheeranin uusin biisi on ihan huono. Ärsyttää ylipäätänsä, että nää kaksi tyyppiä tekivät yhteisbiisin, koska en tykkää yhtään Ed Sheeranista, mutta diggaan Justin Bieberistä.

Ärsyttää, koska mikään ei onnistu.

Ärsyttää, kun en saa mitenkään laitettua parvekettani kuntoon - laiska kun olen.

Ärsyttää, koska en ole ehtinyt BodyCombattiin muutamaan viikkoon.Päätän tän näihin positiivisiin tunnelmiin! Toivottavasti teillä on kiva viikonloppu edessä! <3

Ps. Vaikka ärsyttää, niin ihan hyvillä fiiliksellä täällä päässä silti vedellään!

Tykkää-merkinnät

Kommentit