Header

Alltså. Jag vet inte vart jag ska börja någonstans. Är så sjukt irriterad och förbannad. Det gäller Sverigedemokraterna. Nej, det är inte som ni tror. Jag är inte emot SD. Jag ska förklara varför jag är så jävla förbannad som jag är, och jag struntar faktiskt i hur många som kommer bli arga på mig eller komma med kommentarer för detta är någonting som jag står för.

Okej. Jag är så sjukt jävla trött på människor som säger "SD är rasister" o.s.v. DET ÄR DOM INTE. När ska folk inse det? Sverigedemokraterna är det enda partiet i Sverige som har en bra och fungerande invandringspolitik. Sverigedemokraterna ser problemen och vågar ta upp frågorna. Varför vågar ingen annan göra det? Jo, för att folk är så förbannat rädda. Ser inte ni snälla hur Sverige ser ut? Det är brist på jobb, brist på bostäder och vården är åt helvete. Pensionärer som bor på äldreboende eller liknande betalar flera tusen kronor i månaden för skit mat. De blir inte ens mätta. Och hur i ska Sverige kunna ta in fler människor när det inte finns ekonomi till det? Ska man låta de leva på socialbidrag eller liknande? Nej, det är fel. För att alla ska kunna jobba. Ingen ska behöva gå och vara arbetslös vit som svart, det spelar ingen roll. Men tydligen så ser folk på det så här "Tar inte Sverige in halva Afrika så är ni vidriga rasister!". Men snälla.. Det är pinsamt, riktigt pinsamt. Sverige har det redan dåligt med pengar som det är nu, mer än 500,000 människor i Sverige är arbetslösa. Och det är många. Ska vi då ta in fler och öka arbetslösheten? Låta pensionärerna äta skit mat? Ska studenterna behöva jobba samtidigt som de pluggar? Det går liksom inte ens ihop då. Studenterna är Sveriges framtid. 

Ska man ta in fler än vad man kan ta hand om? Jag tycker så här; att man ska ta hand om de som bor i Sverige nu. De svenska medborgarna ( jag menar  ALLA svenska medborgare) ska väl ändå gå först? Eller? Ska man skita i de som redan bor här och ta in fler? Det är ju bara sjukt. Och ja, jag vet mycket väl om att Sverigedemokraterna inte alltid säger bra saker eller kommer med bra förslag, så hacka inte på mig nu. MEN nu pratar jag om SD:s invandringspolitik. Jag tycker det är pinsamt att vissa blundar för problemen. Det är läskigt. Jag tycker så fruktansvärt synd om de som lever i krig och får fly, men ska Sverige rädda hela världen? Sverige är det land där det är minst rasism. Så snälla ge er. Jimmie Åkesson är en bra partiledare med bra invandringsfrågor, och som verkligen vågar stå upp för det. Andrea, en tjej som sjunger mot rasism har spridit sig som en löpeld över internet den senaste tiden. Hon säger några saker som gör mig så förbannad, som t.e.x "Folk från Sverige klagar på att invandrare tar deras jobb, medan dom jobbar och bor i Norge". Då vill jag fråga henne, hur fan ska man annars ha råd att försörja sin familj eller liknande när det inte finns några jobb i Sverige?! Hur tänker du människa?
Är det på riktigt rätt att en pensionär som jobbat och betalat skatt hela sitt liv ska få betala för sin vård(och trots sin pension knappt har råd med det), medan en illegal invandrare får samma service kostnadsfritt?Sverigedemokraterna växer av en anledning, och resten kan ni räkna ut själva.

Jag lyssnade på Jimmie Åkesson för några veckor sedan när han var i Linköping. Och innan jag lyssnade på honom kan jag erkänna att jag hade lite svårt för honom faktiskt. Men när jag väl lyssnade på vad han hade och säga, och vilka rimliga förslag han kom med så ändrade jag helt uppfattning om honom. Han är smart och vågar se problemen i Sverige. Det var inte bara om invandringen utan också om hur man kan förbättra vård- och omsorg som gjorde att jag ändrade min uppfattning om honom. 

Jag skiter i hur mycket hat o.s.v. jag kommer att få nu. Detta är någonting jag står för och kommer alltid att göra det också. Jag tror på Jimmie Åkesson. Jag tror på Sverige. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu var det länge sen igen, haha. Men har haft så mycket omkring mig nu, ni vet med nationella prov och sånt.. As jobbigt. Men snart är allt sånt över och jag ska verkligen försöka att börja blogga mer, så jag hoppas verkligen att blogglusten kommer tillbaka! För blir lite pepp av att se min fina bloggdesign faktiskt!
Jag ska verkligen försöka nu, men jag lovar inget haha! Jag slänger upp lite bilder från instagram.


Käkade sallad idag med mina fina vänner!Lyssnade på Jimmie Åkesson när han kom till Linköping idag, faktiskt väldigt intressant!Solid dag med ytterligare fina vänner!


Likes

Comments

Varenda gång jag lovar att jag ska börja blogga mer, så händer det alltid någonting som gör att jag inte kan. Men nu ska jag faktiskt försöka!
Har praktik nu i fem veckor, vilket betyder - INGEN SKOLA! Den enda nackdelen är väl att jag får "jobba" på helgerna.. Men hellre det än att plugga ju! Idag (måndag) eller kanske ska säga igår, var jag ledig och är ledig idag med, alltså på Tisdag. Börjar 12.00 på onsdag, snacka om sköööönt.
Jag kan inte sova, så ska krypa ner under täcket och se en film. Skräckfilm. Jag hoppas att jag kommer ihåg att blogga imorgon, haha! 😄
 

Likes

Comments

Har verkligen inte haft tid att blogga på jätte länge, men ska verkligen försöka nu. Trots att skolan tar så mycket av min tid!
Men vecka 10-14 går jag/vi i min klass ut på praktik, så då slipper jag pendla till Linköping under fem veckor, vilket ska bli otroligt skönt! 
Har bara gått en termin och jag har redan tröttnat på det, undrar hur 2,5 år till kommer att gå wink.

Men men, under tiden jag inte har bloggat har det hänt jätte mycket som jag inte orkar skriva nu. Så jag börjar om på nytt kan man säga när det gäller bloggen!
Jag lägger upp lite bilder från min instagram, så bloggar jag mer imorgon!

Likes

Comments
Skolan började idag igen, men med tanke på att jag typ varit sjuk hela helgen så orkade jag inte hela dagen, så gick hem innan lunch.
Helgen i sig har ju varit hemsk. Vet inte om ni hört om dubbelmorden i Ljungsbro, var en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna som blev mördade.
Hoppas i alla fall att dem har rätt gärningsman.


Har dessutom övningskört mycket under lovet, har fått lägga i 3ans växel och det känns as grymt! Nu ska jag kolla på Tonårsbossen, sen sova tidigt!

Likes

Comments

Inte bloggat på ett bra tag.. Men ska försöka att komma igång lite mer med det tänkte jag.
Har haft så mycket med skolan, kommer hem vid 5 nästan varje dag och då ska jag plugga och äta haha, så hinner inte med att blogga.
Tänkte uppdatera lite om vad som har hänt sen sist!
Jag har gjort min andra tatuering!


Jag ångrade mig och färgade från blont till
mörkblont.


Jag och Moa i skolan haha, va tvungen att lägga upp denna bild eftersom att vi är så söta!


Mitt körkortstillstånd har kommit! Så nu är det bara att övningsköra!


Köpt min efterlängtade Barbour jacka!

Likes

Comments

sån jävla beslutsångest.

Likes

CommentsOooops..

Idag var en bra dag! Fram tills den sista lektionen, då vi hade typ datorkunskap och har världens cp lärare. Ryser bara när jag tänker på henne. Hon är den otrevligaste och elakaste läraren jag träffat alltså.. Hon var jätte elak och sa att programmet vi har valt är jätte svårt och att det är as avancerat och grejer, och bara för att det var en tjej i klassen som sa att hon inte hade en dator, ja då kollade läraren snett på henne.
Åh!!!! Sånt gör mig verkligen förbannad!

Idag har jag även beställt en ny tatueringstid, spännande! Avslöjar inte vad jag ska göra utan det får ni se! Nu ska jag lira lite sims! Skriver mer imorgon!

Likes

CommentsLäääänge sen jag bloggade nu! Har varit mycket i skolan, så har inte haft tid rikitgt.. Men nu hade jag tid så passade på att göra om bloggen lite grann, och blev nöjd än så länge i alla fall. Vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket nu, är ganska mycket i skolan som sagt och studierna är viktigare än bloggen wink.
Ska snart gå ut och gå med hunden, sen ska jag sova tidigt! Har inte vant mig vid att gå upp så tidigt än..
Och i fredags gick brandlarmet i skolan, så vi fick världens panik.. Visade sig sen vara något som tryckt på brandlarmsknappen.. Och i måndags så gick brandlarmet, och idag.. någon som verkar tycka det är kul.

Blir så irriterad på folk som gör så, för det är våra lektioner som försvinner för oss. Att det ska finnas så omogna männsikor. Fattar dom inte att det blir svin dyrt för skolan att betala?..
Skulle inte förvåna mig om brandlarmet gick imorgon också.. 
Nu ska jag spela lite sims för att koppla av, sen somsagt ska jag sova tidigt! 

Likes

Comments
Tillbaka till skolan idag efter ha varit hemma sen i måndags. Skönt faktiskt! Och skönt att vi inte behövde gå så länge idag, vi började 10.10 och slutade 14.10, rätt skönt eftersom jag har varit sjuk eller är fortfarande. 
Skönt att få träffa vännerna igen! smiley
Imorgon börjar vi dock lite tidigare, men slutar förhoppningsvis tidigt, det är ju faktiskt fredag wink. Och jag kan inte heller vara med på idrotten imorgon, med tanke på att jag nästintill haft halsfluss och är inte 100% frisk än. 
Men har pluggat lite ikväll, det jag har missat när jag varit borta!
Ska hoppa in i en dusch och ta i hårinpackning, skönt! 
 

Likes

Comments