Denna helg bestod av mycket innebandy. Igår lördag hemma mot falkenberg, kul match som slutade 6-6. Idag söndag, borta mot sandö Blev det vinst, det var på tiden! Mål för lennepopen blev de i båda matcherna, det var också på tiden!

I lördags efter matchen låg jag och kollade film i soffan, det är så underbart, trött i hela kroppen, mörker, mys, jag älskar sånna lördagseftermiddagar! Det enda som saknades var min pojk som var ute i skogen.

Hemkommen efter matchen var vrålhungrig, magen ropade efter mat. Vi bestämde oss för att äta renskav ikväll och det blev huur gott som helst! Han är duktig min man på att laga mat! Fin är han också, speciellt när han har sin mysse och bysseLikes

Comments

Fredag och ledigt betyder fredagspw med fredagspodden. Har även varit duktig och städat idag, tvättat lite och handlat inför kvällen. Jag även varit på gekan en snabbis, där jag inte gjorde så många fynd. Köpte två spel, sequence och cluedo, it'll be fun, älskar spel

Till kvällen styrde jag ihop lite antipasti till min fina pojkvän och mina små vänner Lydia och Denise. Vad mer behöver man en fredagkväll än lite ost, kex & vin. Inte så mycket tycker vi på greve jakobs, this is perfect!Likes

Comments

Igår kväll åkte jag hem till min storebror för att umgås lite, vi kollade på tv och åt hemmagjorda hamburgare, så gott! Han var gullig och hade köpt en påse med te  till mig från då han var i Köpenhamn. Ska bli spännande att smaka. 
För tre årsen kunde jag knappt lukta på te, nu älskar jag det. Doften, smaken, känslan! 
Då jag själv var i Köpenhamn och hälsade på Paulina köpte jag två himmelskt goda teer från en söt liten butik,Tante T. Vit choklad och coconut cream, ni hör ju vad gott! 
Likes

Comments

Efter några goa km springning på gymmet kom Hannisen förbi på kaffe och jag slängde ihop en smet och gjorde krabbelurer som jag varit så sugen på i några dagar nu. Snabbt, enkelt och kanongott!Likes

Comments

De finaste jag vet

Ledig torsdag och en ovanlig vardagslyx då mitt hjärta kommer hem efter frukost med jobbet och vill nosa 1,5h innan han ska åka och jobba igen. Mina planer att gå till gymmet ställdes in, istället kröp jag ner under täcket igen och njöt över hans tillvaro. 

Likes

Comments

Friday's dinner, carnita - långkok helt i min smak, tillbehör gjorda med kärlek och mycket chili! 
Idag har jag gjort mitt första högskoleprov, 7 mindre roliga timmar, för att göra dagen bättre blir det vin och utgång ikväll!
 
 
 
 
 

Likes

Comments


Fredagspw med fredagspodden i höstens fina färger

Likes

Comments