Igår var jag och köpte mig en liten gran! ✌🏻️
Idag när jag kom hem och hade lite tråkigt så satte jag upp den. Blev faktiskt nöjd men det är bara min åsikt! 👍🏻 ni får gärna kommentera vad ni tycker! 👍🏻 eller 👎🏻?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har man kommit hem efter att man har varit chaufför! Det bar av till Båberg där Lasse Stefans spelade. Vi åkte runt halv tio. Mötte upp några på traden. I bilen va de lite dålig stämning ett tag, men men sånt får man räkna med ibland. När vi kom till Båberg så gick vi in, kommer inte ihåg vilken tid men det var under pausen. Dom beställde groggar och öl efter de gick vi upp och satte oss en stund.

Så började Lasse Stefans börja spela tig inte lång tid innan allt bara dog. Det va väll någon propp eller kabel eller nått som inte fungera. Tiden gick och folk blev otåliga och åkte hem. Det tog dom över en timme att få igång det igen. Klockan var runt tjugo i ett då dom började spela igen. Dom flesta drog igång med att bugga. Kändes som jag stod där som ett fån. Så bjöd en av dom jag körde bjöd upp mig.

Jag som är så dålig på att bugga sa det med en gång men vi testade ändå. Jag tappa tacken gjorde fel men de va kul! Det är ju det som är huvudsaken, enligt mig i alla fall haha! Buggade till två låtar sedan gick vi åt sidan och började prata med dom andra. Där efter kom en annan (enligt mig) gammal gubbe och bjöd upp mig. Sa samma sak där jag kan inte bugga. Men han insisterade så jag tänkte jaja de kan bli kul. Vi började bugga och det va inte lätt att bugga med honom, för han visade inte på ett bra sätt vart han ville ha mig. Det gick så där, tackade för buggen och gick tillbaka. Dom jag åkte med frågade
"blev du sugen nu eller?"
Fick en rysning i hela kroppen och svara
"nääää".
Efter en stund kom en annan kille och bjöd upp mig, sa samma sak till honom haha. Det gick så där, så han bugga var inte riktigt min buggning. Han gillade sakta och lugna låtar medan jag vill ha snabba låtar med fart i. Sa det till honom han svarade
"ja då passar inte vi ihop i detta" så skratta han, haha.
Buggade några låtar sedan tackade jag och gick tillbaka. Står där och pratar en stund så var den en annan kille en kompis som till dom jag körde dom bjöd upp mig. Det var jobbigt för jag hade sett han bugga med sin tjej innan och dom var riktigt grymma! Men så försökte vi och det gick bättre för han visa så mycket bättre än dom andra. Efter andra låten så sa han
"du får inte vara så stressad, ta och slappna av istället och följ bara med."
Jag "jag försöker men det är inte lätt"
Han "då tar vi en låt till så ska vi sen om det släpper"
Det gjorde det men jag har jätte svårt när jag inte får ha kontrollen, haha. Efter alla låtar kände man att men blev torr i halsen och då kom ennu en kille och sträckte fram handen. Jag kände igen honom men kunde inte riktigt placera han. Vi började bugga och då trillade poletten ner, vi hår på samma bugg kurs. När låten var slut färgade han
"Känner du igen mig"
Jag "jadå de gör jag allt"
"Då kan vi ta en låt till"
Sa inget bara började. Det var lite svårt att bugga på det golvet i den farten, jätte halt. Kände mig som Bambi på hal is, haha. Måste sätt jätte roligt ut! Kände även hur svettig man blev. Vi buggade till dom sista låtarna innan det tog slut.

Vi gick ut till bilen och skulle till Max på Överby sa dom andra som vi slog följe med eller snarare dom med oss för dom följde efter oss. Men det var stängt när vi kom dit, visste jag egentligen. Då bestämde vi donken på torp. Vi kom dit det blev en jävla beställning för alla fyra, för den femte satt kvar i bilen och som. Det gick på 412 kr..
Då var det så klart en lustigkurre med skägg och skulle göra sig rolig men det va inte roligt! Idioter till folk! Satte oss och käka sen var det hem resa! Körde hem alla lämnade den bil jag körde och tog min iskalla hem. Gick in, upp på rummet, av med alla kläder och la mig i sägen och nu ligger jag kvar här. Nu är jag klar med detta inlägg!

Kyss och smek 💋

  • 40 Readers

Likes

Comments

Ja morgonen började med att jag vaknar av att pappa skriker/gapar på min lillebror, för att dom ska åka och hjälpa farfar vid 8 tiden. Jag försökte att somna om men det kunde jag glömma. Gick ut med hunden en stund, efter det gick jag in och la mig för att kanske kunna somna men nej. Låg kvar i sängen ett bra tag innan jag gick upp och käka frukost.

Gick ut med hunden igen för att kasta boll men det var hon inte så sugen på, tråkigt. Det var mycket roligare och gå runt och lukta på allt, haha.

Kyss och smek 💋

  • 38 Readers

Likes

Comments

Nu äntligen har jag fått min nya telefon! ✌🏻
Det är då därför jag inte varit inne här. Men nu ska det bli en ändring på det igen. Det har varit hemskt att ha så dåligt internet och seg överlag. Men har överlevt som tur är, haha.

Det har hänt en massa sen sista inlägget. Men alldeles för mycket att komma ihåg, haha.
Men den senaste veckan har jag haft praktik, underbart!
Det fortsätter tills vecka 2.

Ikväll är man hundvakt! Så blir en promenad senare i kväll 👍🏻

Likes

Comments

Nemen halloj!

Har lämnat in mobil på lagning den fick sig en flyglektion i backen i lördags. Varför?
jo för att vissa personer gillar att ägla upp mig när jag dricker och i stället för att drämma till dom så slängde jag telefonen i backen. Väldigt onödigt men men sånt händer. efter jag plockade upp telefonen så var​ hem knappen försvann och touchen sluta fungera så kunde inte skriva E,R,T,Y och S,D,F,G och X,C,V så ni kan ju tänka er hur jobbigt det var att skriva sms. Snacka om att man va tvungen att ha tålamod. Men träffade ändå massa annat trevligt folk! 

Nu har jag min gamla iPhone 4 så länge. Jag får nästan damp på den! den är så sjukt seg, 3G är det snabbaste jag har. Det är sjukt segt!! Därför kommer det inte att komma upp så mycket inlägg under denna veckan eller nästa beroende på när min nya telefon kommer tillbaka.Hoppas på snart men det skulle ta en till två veckor innan jag skulle få den.

kyss och smek!

Likes

Comments

Hej! ✌🏻️

Jag har kommit på det att jag har blivit så känslokall!
Mot alla killar förutom en! En enda kille jag faktiskt bryr mig om! Det är jobbigt faktiskt, för att jag är så rädd att man ska sumpa sin ända chans. Så vill man inte vara för på häller men det är så svårt!
Ni har nog haft samma känsla som mig! Eller så kanske det är så att alla vill ha er och ni kan få vem ni vill. Men så är det i alla fall inte för mig! Men det är klart att det finns väll killar som vill ha mig men antingen har dom den personligheten jag inte gillar eller att jag bara inte tål dom! Sen finns det dom killar som jag aldrig i livet skulle kunna tänka mig ha ett liv med en av dom killarna!
Det är så svårt att säga att man verkligen inte vill ha något mer än vänskap! Men när dom inte fattar så är det jävligt svårt! När jag väl brydde mig försökte jag vara snäll! Men nu när jag är så känslokall så bryr jag mig inte längre!

Men har kommit på de att när jag har tråkigt så sminkar jag mig. Kan va för att se bra ut för andra eller så bara se snygg ut för mig själv ingen aning men bara gör det ✌🏻️

Kyss och smek 💋

Likes

Comments

Ja det här med att inte sova på nätterna är vanligt!
Vad gör man under nätterna jo i natt så sminkade jag mig lite hastigt för skoj skull. Blev väll någorlunda nöjd med tanke på att jag bara la ner typ 30 minuter på det! Sen så blev jag lite trött så orkade inte göra klart allt. Men bara en kul grej! ✌🏻️

Kyss och smek! 💋

Likes

Comments

Ja nu va det ju det här med att vara sjuk.. Tycker det är så onödigt! Men kör film mys och tittar på Tarzan 2 med Lisette och två killkompisar ✌🏻️ En sak som är söker man blir aldrig för gammal för Disney 👌🏻 Disney är nog faktiskt jag inte skulle kunna leva utan! Jätte mysigt att bara lägga sig ner och se på en Disney film! Love it! Men får hoppas på att man snart blir frisk!

Kyss och smek 💋

Likes

Comments

Det här med tjejer alltså. Det ska alltid krångla till det när man är fler än två stycken! Det är ofta detta händer har jag märkt! Jag har några stycken tjej kompisar men fler killkompisar! Men kan ju faktist vara så att jag går mycket bättre ihop med killar det är inte samma drama! För många tjejer ska stå i centrum heltiden! Visst det får dom väll göra i bland men behöver ju inte göra de exakt hela tiden! Jag är inte den som vill stå i centrum hela tiden men visst någon gång ibland kan det väll vara lite kul! Men va fan man behöver ju inte ha all uppmärksamhet av alla hela tiden! Jag är alltid den som hamnar i bakgrunden! Fine för min del faktiskt! Tycker faktiskt det är rätt kul att titta på när man hör va killarna säger i bakgrunden! 👌🏻

Men efter en lite konstig kväll så blev det lite din middag med älskade Lisette! ✌🏻️👌🏻👍🏻

Så nu ligger vi i soffan helt döda!
Men ingen av oss kan sova 👎🏻
Jag har sista praktik dagen imorgon och börjar 05:15. Så får väll se hur detta går. Har jobbat natt dom senaste sex veckorna och börjat 15:00 och slutat 06:00 vart så underbart att jobba natt dock 15 timmar men men fett värt! Jag är så morgon trött!

Kyss och smek 💋

  • 68 Readers

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka! ✌🏻️
Men behöver avreagera mig lite så får väl ta och skriva några rader här! 👍🏻

Det här med killar?
Är det verkligen nödvändigt?
Ja det är ju de man kan inte leva med dom men man kan fan inte leva utan dom heller! Vi kvinnor har behov lika mycket som men! Bara det att vi kvinnor visar det inte lika mycket på samma sätt! Det tycker jag är fel! Varför ska inte vi kvinnor kunna säga att man har legat med flera killar under exempel 2 veckor utan att bli kallad slampa, hora, luder med mera! Medans killar är kungar om dom ligger med två tjejer på samma natt! Det är i alla fall så jag har fått höra av folk! Sedan har ju alla sina åsikter om detta!

Killar har ju nästan alltid ett eller flera EX! Om dom inte har slutat tänka på dom eller saknar dom eller fortfarande pratar om dom! Mitt tips är då att börja inte bli involverad med dessa killar men det är bara ett tips från en erfaren! Men de här med att aldrig lär mig av mina misstag!

Så nu har jag bestämt mig att jag ska göra som killar! Att bara ragga upp någon kille ha lite kul och bara ah jag ringer dig och aldrig ringa 👍🏻

Kyss och smek och sänglek! 💋

  • 110 Readers

Likes

Comments