Hej! Gud va länge sedan det va nu. Har funderat en del på att ta bort bloggen men kom fram till att om ett tag kommer jag bli sugen igen och då kommer jag bara starta en ny, så kan lika gärna ha kvar denna. Tänkte även ta bort de senaste inläggen eftersom de är så otroligt deppiga, men vrf ljuga? Livet är som det är så varför låtsas att det är något annat? Tycker det är det enda människor gör idag, låtsas. Även jag. Om man hade vågat säga hur man verkligen mådde tror jag att många hade mått mycket bättre. 

Men vi får väl se hur det blir med uppdateringen. Ville bara säga att jag lever o så, pusshej. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vet inte ens vad jag håller på med​

Likes

Comments

Har suttit ett tag nu och läst en del iq befriade blogginlägg från ganska stora bloggerskor, även bloggare, om hur dem är si och dem är så. Enligt deras teori är ju socialdemokrater fattiga och moderater rika då. ​Socialdemokrater gör inte ett dugg utan lever bara på socialbidrag medan moderaterna kämpar för sina pengar. Så är det tydligen. Enligt dem. 

Haha det är ju ganska uppenbart vilket parti dem hejar på men jag smutskastar ingen för jag vet att alla är inte likadana. Jag menar min mamma levde på socialbidrag men hon var moderat? Smutskastar henne absolut inte utan säger bara sanningen. Och en del inom välfärden är nog socialdemokrater. Sjuksköterskor, socionomer, poliser, you name it. Är dem socialfall? Har inte dem kämpat för pengarna? 

Tycker verkligen att dessa politiska fördomar börjar gå överstyr. Visst, jag är inte helt fläckfri men jag hatar ju inte på någon så otroligt grovt för att den har en annan politisk åsikt. Vi människor behöver verkligen få lite mer perspektiv på omvärlden. 

Likes

Comments

Såg sådan sjukt grym film igår va. Pride heter den. Handlar om homosexuella som samlar in pengar för att hjälpa familjer som påverkas av gruvarbetarnas strejk 1984, det är en sann historia. Den skildrar samtidigt hur det var att vara homosexuell då. Hur dem verkligen ville hjälpa gruvarbetarna eftersom dem visste hur det var att va samhällets slagpåse. Först ville inte gruvarbetarna ta emot hjälpen eftersom dem var homosexuella. Den synen på människor får mig verkligen att må illa. Usch. Men den är verkligen hur fin som helst. Ni ska bara se slutet, grät som en dåre. Fatta hur mäktigt att så länge få strida för sina rättigheter och den man vill vara och tillslut, tillslut kommer en hel by för att stötta en. Den känslan måste vara helt otrolig. Blir så stolt när jag ser den för vi har verkligen kommit långt sen dess, även om det är mycket mer som behövs Men allvarligt, se filmen för den är så otroligt mäktig.

Likes

Comments

Kanske möts vi igen en dag, för trodde verkligen att det skulle vara du och jag. Föralltid.

Likes

Comments

detta var ju inte alls så fucking perfekt som det bara kunde bli. typ precis mina ord. 

Likes

Comments

Haha orkar inte ens detta längre. Så fort det finns tid över för att tänka på gammal skit då sätter mig hjärna igång och försöker dränka mig. Men när jag ska berätta om det för en person då är allt jag kan tänka på typ fluffiga moln. Får inte ens någon ordning på mina tankar, dem förvandlas bara till tårar. Till ångest. Varför blev allt såhär? Jag ville bara göra rätt för en gångs skull. Mot någon annan. Rättvis. Men nej, fuck it all. Vet inte ens vem jag är. Vet inte vad jag vill få ut av detta inlägg behöver bara skriva av mig ångesten. Kanske känna mig mindre ensam. Vissa klarar sånt här men inte jag. Orkar inte mer tankar än dem jag redan har. Känns som att mitt huvud ska sprängas. Vill spola tillbaka tiden några månader. Vill bara fixa allt. Eller gå i ide hade också funkat. Och vakna upp till ett perfekt liv. Jag är ledsen för all skit jag har gjort, förlåt för allt


Likes

Comments