Just nu sitter vi på hotellet i London, har varit här sen torsdag morgon och måste säga att jag älskar staden!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äääälskar mina nya skor från K. Cobler.

Har kikat på dessa skor rätt länge nu, varit lite fram och tillbaka om jag skulle köpa dessa godingar eller inte. Tillslut så sprang jag dit för att kolla om dem fanns kvar & tur som jag har så var dem på rean, love it!

Likes

Comments

En vän som dig bör alla ha.

Detta är min bästavän, en vän som alltid finns där för en och som alltid drar mig upp till toppen när det känns som att jag är på botten. Går inte att beskriva med ord hur lycklig jag är över att ha dig i mitt liv, min otroligt fina vän!👭

Likes

Comments

Har haft fin besök av min älskade systeryster och hennes två pojkar, dem har varit i Falun denna vecka och sov hos mig onsdag-torsdag, jättemysigt verkligen!!

Igår kom Hannes till Falun, och ska vara här över helgen så det är också jättekul verkligen, får jag visa honom lite vad Falun har att ge, eller ja det lilla vi har här. Ikväll kommer även saknade bestie till Falun och hälsar på så ska bli kul att träffa henne också, sen ska vi även ha en liten spelkväll på lördag! Blir en toppen helg det här🎉

Likes

Comments

Här har jag samlat några av mina favoritbilder från Spanien! Några är lånade utav barskolan och Beatrice, det var väl dem som hade bättre kamera än kameran på telefonen😁

Denna resa är obeskrivlig, och alla härliga människor man träffade under de här tre veckorna. Saknaden är enorm!!

Likes

Comments

För en vecka sedan åkte jag, Elin & Lizette till Örebro för att gå på inflyttningsfest och fira Valborg med Kajsa & Johanna som flyttade dit för nån månad sen. Anna & Daniel som också är från Falun var redan där, sen var det även lite folk från Örebro med. Träffade även Hannes som var med på Spanienresan. Otroligt härligt gäng och en riktigt trevlig kväll/natt.

Dagen efter gick vi ner på stan och umgicks, blev lite fika och shopping, en massa skratt. Måste säga att det var en otroligt trevlig helg tillsammans med ett gött gäng, var ledsamt att åka därifrån. Men vi ses igen snart!

Likes

Comments

Igår testade jag denna vegetariska bolognese till middag. Det var otroligt gott och så enkelt att göra, verkligen något som måste göras flera gånger!

Receptet hittade jag på http://www.itrim.se/vegetarisk-bolognese , finns även flera recept där som verkar intressanta som jag ska testa.

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder, så är det fullt upp i mitt liv just nu. Bara positivt, wiho!

Bytte jobb i februari, så nu är jag tillbaka i samma kedja som jag jobbade för i Oslo fast nu är jag i Falun, hemmaplan.
Flyttade även in i min nya lägenhet första april, där jag trivs mer och mer för varje dag som går, dock så känns det fortfarande overkligt måste jag säga.

Bästavän har även fått världens sötaste bebis, men har varit förkyld så har inte hunnit gosa med henne än, blir nog snart 👶🏽

Sen så har jag massor av annat som händer och ska hända i mitt liv som jag ska uppdatera er om senare, haha!
Men har varit lite fullt upp nu, så har lagt bloggen på hyllan under tiden, men nu så är jag back on track!

Likes

Comments