Höst-tips!

Hej! Jag tänkte bara flika in med ett inlägg om ett av mina bästa höst-tips, som jag har gjort inför varje höst sedan jag hade häst som 14-åring!

Jag hatar verkligen att köpa skor. Det är en av dem värsta sakerna jag vet. För jag vet inte vad jag vill ha, hur dem ska sitta eller något! Jag får beslutsångest, blir frustrerad och vill bara lägga mig ner och gråta. Jag vet jag är knäpp!

Därav har jag väldigt få skor. Jag har ett par höst/vårskor, ett par vinterskor, ett par gympaskor, ett par sneakers och ett par birkenstock-tofflor.
Dem skorna jag har, använder jag för fulla muggar.

Nu då till mitt tips- höst/vårskorna.
Mitt tips är att köpa höst/vårskor i läder. Jag vet det är inte så pk, men det håller fötterna varma!
Läderskor är allt som oftast ganska hårda och svåra att gå in, men när dem är ingångna så vill du inte ha några andra skor på fötterna.
Och för att slippa skoskav och att gå i hårda skor så lång tid som det vanligtvis tar- olja in dem ordentligt!
När du oljar in dem blir dem mjuka och mer formbara.

Hursomhelst så är mitt tips att inför varje vår och höst olja in skorna, dem blir mjukare, skönare, håller längre och dem stöter ifrån sig vatten.

Jag använder mig utav ekololja. Jag penslar på oljan och sen efter en kort stund när oljan sugits upp, stryker jag på ett till lager. Och så håller jag på tills oljan inte längre går in i lädret, då tar jag bara hushållspapper och torkar av överflödet. Sen har du skor som är redo att användas!

Nu glömde jag ju såklart bort att ta en förebild, men jag lovar att det blir skillnad!

Gillar