Födelsedag!

Igår fyllde jag 22 år!
I min familj har man fått ett grattis och en present eller ett kuvert med pengar på morgonen och sen har det inte varit så mycket mer med födelsedagen, så för mig är det verkligen ingen stor sak. Jag blev helt chockad när jag blev firas av Adams släkt första gången, för det var sång, tårta, grattis-sms på födelsedagen och massa presenter!

Men jag ska inte sticka under stolen med att jag gärna vill att min födelsedag ska gå obemärkt förbi. Jag vill helst inte ha någon uppmärksamhet alls.

Men igår fick jag en kopp te på sängen och ett paket av Hjördis. Sedan rullade smsen och samtalen in. På kvällen gick vi in till Adams bror och familj och åt sushi, det var det enda jag ville ha på min födelsedag!
Ja jag kanske är tråkig, men sedan jag fick barn är min födelsedag verkligen inte viktig längre. Om jag ens tyckte det innan.

Adam och jag bestämde faktiskt att vi i år inte ska ge varandra något i födelsedagspresent, utan vi ska lämna Hjördis hos hennes farmor och åka till Hooks Herrgård på en övernattning med spa och god mat istället. Vi ska verkligen njuta av våran första barnfria natt sedan Hjördis föddes!

Ikväll kommer mina svärföräldrar in på lite fika/mat och firande!

Hoppas att ni får en bra dag!

Gillar

Kommentarer