En underbar ålder

Hallå! Hoppas att ni har vårkänslor, mår bra av och njuter av det härliga vädret!
Här hemma är det en liten snorig näsa och en pappa som får vabba denna veckan. Annars mår vi bra!

Vi roar oss med att vara ute och leka så mycket som möjligt. Barnen här på gården har fått en studsmatta och den används flitigt. Hjördis älskar den och är mer än gärna ute och springer omkring på den i timmar. Vi håller på att träna på att Tilo ska kunna vara med ute, trots alla Hjördis kusiner och vuxna som kommer och går. Det funkar, men vi har en bit på vägen kvar.

Jag måste bara säga att vilken härlig ålder 1,5 är! Hjördis förstår så mycket och har mer tålamod, leker bättre själv men hittar också på hyss!
Det nyaste buset är att klättra upp på handfatet, öppna badrumsskåpet och leka med allt som är där i. Hon kan verkligen driva mig till vansinne och få mig att undra hur hon ens lyckas komma på vissa idéer.
Men i övrigt är hon i en sån skön ålder. Hon busar och ropar på både mig och Adam när hon ser oss, älskar att åka traktor och allt är bara så smidigt!
Det är så skönt att allt bara flyter på, hon somnar i hyfsad tid på kvällarna, behöver inte äta varannan eller var tredje timme på dagarna, finner sig i det mesta och är överlag väldigt nöjd och glad.

Vilken ålder tycker ni är roligast? Min är garanterat 1,5!

Gillar

Kommentarer

annaengborg
annaengborg,

Jag är ju ingen bebis människa så är det bara 😅 jag tycker den roligaste tiden är nu, när han kan gå själv, leker bra, kan äta själv och man får lite mer respons tillbaka 😊 Så ett är en härlig ålder men jag kan tänka mig att det kan bli något helt annat när Malte är lika stor som Hjördis 🥰

nouw.com/annaengborg
LiinaLundberg
LiinaLundberg,
Bebistiden är så himla speciell och mysig men samtidigt så oerhört krävande. 😬 jag håller helt med! ☺️ Ja, 1,5åringar är galna! Men underbara 🥰
nouw.com/liinalundberg