Älskar min mamma mer än jag kan beskriva
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varit i sävar på kalas idag hos lillkusin som fyllde 1 år:)


Likes

Comments

Idag har det riktigt varmt så vi satt ute och jobbade på skolan sen så for jag med Ida och clara och köpte glass. Efter skolan så kom mamma och hämtade mig och vi for och bytte två par skor som jag fått av mormor, köpte också ett par springskor.

Efter Middan så följde Julia med mig och min syrra och fiskade på stugan, väldigt trevligt. Och när jag kom hem så hade felix kommit så nu så ska vi strax gå och sova
Likes

Comments

Har varit en riktigt skön dag, började med att jag for till skolan och gjorde klar lite av nationella som jag hade kvar, sen när jag va klar med de så for jag hem. Då så vart de jätte varmt ute så jag,mamma och felix satte oss på balkongen och solade. Sen så for felix hem och efter ett tag så försvann solen och jag och mamma åkte in till stan å köpte skor!
Eftermiddag så ringde jag pappa å fråga va dom gjorde och så skulle han och Ida till stugan så då åkte jag med dom dit, och pappa gick och mata fåglarna å jag och Ida gick och fiskade i regnet med de va kul ändå:)!
Man ska börja lägga mig nu så jag orkar upp imorgon:)!
Likes

Comments

Idag så har jag varit och fiskat med felix, riktigt skönt va de. Sen så for vi och åt middag hos mormor och morfar. Och nu så har jag precis sett på talang, och så klart vann Jon Hendrik, väldigt duktig kille! Så nu kan jag sova gott inatt
Likes

Comments

Vart en riktigt lugn fredag. Hade sovmorgon till 10 sen när jag kom till skolan så skulle vi bara ha tipsrunda. Sen efter lunchen så gick jag å tjejerna från klassen ner på stan och kollade runt till 1, för då skulle vi samlas på megazone för att köra fortet med klassen.

Nu ikväll så va jag och felix iväg och fiskade, och han fick upp en hyfsat stor gädda :)
Men nu så ska vi krypa mer i sängen och se på en film:)


Likes

Comments

Hej, idag efter skolan så for jag hem till min gammelfarmor som är 90 år men sjukt pigg, å vi bakade limpa, fikade och satt ba å prata. Riktigt kul att se en sån gammal människa så pigg och glad, önskar att man själv får bli så.


Likes

Comments
Likes

Comments


Idag efter skolan så gick jag med Clara till stan och köpte en nagelolja sen så for jag hem och sov. Efter middagen så hade jag tänkt att fara och kolla på en bikini men jag hann inte för att mamma skulle till sävar och göra naglar, så fick jag va lite barnvakt medan dom höll på. Men ska sluta babbla och sova istället Likes

Comments