Uppfylla drömmar

Det har gått drygt en vecka sedan vi blev med barn. Jag har ännu inte riktigt förstått att han är här med oss, att jag är en mamma, att sambon är pappa och vi har blivit en familj men börjar att slappna av mer och mer, för var dag.

Har fått så många fina presenter (bland annat kläder som mini ska ha på jul - kommer bli finast av alla) och kommentarer, fått papper från skatteverket där vi ska fylla i namnen. Vi vet vad det ska vara för namn men väntar på att skicka in tills vi har gjort faderskapstestet, för just nu står bara jag som vårdnadshavare. Personal från BVC har varit hit, har ringt om försäkring - jag tecknade graviditetsförsäkring när jag var i vecka 9 ungefär, som vi kunde ändra till barnförsäkring, vilket jag nu gjort. Jag fick tillbaka på graviditetsförsäkringen då det blev akut kejsarsnitt plus att jag blev kvar på sjukhuset - så det var tur att jag tog den! Premiärtur till Pekås har vi tagit oxå, köpt present till morfar och haft presentinslagning.

I torsdags busade vi lite, det var Halloween, som jag tror ingen har missat. Sambon tyckte att vi skulle åka till min faster, jag ringde till henne när vi satt i bilen utanför för tyckte det var mörkt hos henne och tänkte att hon nog inte är hemma. Hon svarade, jo då hon var hemma, låg på sängen och lyssnade på radion. Vi gick ur bilen, in i gången, uppför trappan och öppnade hennes dörr - medans jag samtalade med henne, hon var alltså helt ovetandes när hon frågade om vi hade varit ute något idag (ja den dagen...) Ja vi är ute nu svarade jag och två sekunder senare klev sambon in med sonen i hennes sovrum, tätt följt av mig. Hennes ansikte, ja det går inte att beskriva. Otroligt glad blev hon i vart fall.

Idag myser vi här, jag sitter just nu uppkrupen i soffan, mini sover i sitt nest och pappan är kanske på väg hem i skrivandets stund, från Hällefors. Han håller på att uppfylla en av sina drömmar - han tar flygcertifikat!

Gillar

Kommentarer

agnesiveuswenglert
agnesiveuswenglert,
Wow vilket litet underverk! <33nouw.com/agnesiveuswenglert
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229