Vår planerade tripp till Eko i Fjälkinge förlängdes och blev en roadtrip först ner till Tomelilla och ett besök på Bo Ohlsson. Vi kom rätt tomhänta ut, jag köpte en flaska bordsvatten och en choklad. Vidare åkte vi mellan Brösarps backar till Kivik och en lunch med familjen..
Nu åker vi mot Kristianstad och net on net innan vi ska vidare hem.

Nu längtar jag efter en kopp kaffe hemma i soffan.🤗

​Kram Lii💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varför ta sovmorgon en lördagmorgon när man kan pressa upp ögonen och kliva upp klockan 6? Är det konstigt att jag slocknar som ett ljus i soffan varje kväll när barnen somnat? Nej, inte alls.
Inte ens Diablo (vår ena tupp) hade börjat gala då vi gick upp.😂

Kaffe, brasa och Svampbob i bion fick kicka igång min morgon här.
Idag blir en sån där nyttodag, vi ska åka och handla, sen ska jag fortsätta min storstädning här hemma.

Vad har du för lördagsplaner?

​Kram Lii💕

Likes

Comments

Hela dagen har gått åt till att städa och rensa. Har dock bara hunnit med hallarna och köket. Fatta hur jäkla mycket skit vi har!!🤦🏼‍♀️
Stora hallen ska vi göra om (snart hoppas jag) men jag ville ändå få upp krokarna vi köpte till jackorna för snart ett år sen. Helt plötsligt har vi mycket mer utrymme i hallen.
Jag bytte ut den långa mattan mot en rund, mycket bättre. Hoppas nu bara min andra hälft godkänner detta när han kommer hem.🙈

Humöret har vänt och efter kaffet blev allt bara bättre.😉

Köket har blivit skurat och just mu väntar jag på att golvet ska torka så jag kan fixa middag till gossarna.
Falukorv var beställt. Johan och jag ska äta pepparbiff lite senare ikväll.

Vad har du haft för dig idag?🤗

​Kram Lii💕

Likes

Comments

Det är nästan så det ryker ur öronen på mig idag. Det kan vara pms i kombination med att kaffet var slut imorse. Nespressokapslar i all ära, men när jag vaknar vill jag ha riktigt kaffe typ starkt bryggt Gevalia, svart.
Inte nog med att kaffet var slut, vår kattunge har valt att använda diskbänken som toalett och kissat mellan kaffebryggaren Nespressomaskinen! Kattajävel!🤦🏼‍♀️

Har skurat och skrubbat maskiner och bänk, kör allt som går att köras i diskmaskinen. Släpade med ungarna till affären kl.9 för att få köpt riktigt kaffe (och fredagsmys till barnen). Nu ska väl både irritation och huvudvärk släppa.

Barnen slängde i sig frukost när vi kom hem från affären och nu sitter de på övreplan, mumsar godis och ser på film. Själv ska jag njuta av tystnad och mitt kaffe (som fortfarande är varmt), sen ska jag röja här hemma.
Perfekt att städa när man är på dåligt humör, då går allt av bara farten och rensningen går mycket bättre.🙌🏻

Vad har du för planer idag?

​Kram Lii💕

Likes

Comments

En sån där mysdag med bröderna brothers. De satt hela förmiddagen och spelade Minecraft. Klockan 15 hade vi bokat bana på bowlingen och bjudit med oss Ingela med kids. Jag och barnen var där redan vid två och passade på att fika. Oliver lever ju för prinsessbakelse och William ville ha pannkakor. Vi träffade Lina som bakar de goda kakorna som säljs på Böckmans och pratade en lång stund med henne.

Snart blev klockan 15 och det var dags att gå ner till bowlingen. Barnen provade ut skor och väntade på att deras namn skulle komma upp någon av skärmarna.
Fyra grabbar kämpade tappert två serier och tro det eller ej, men lilleman vann båda gångerna.🥇
Vi hade supermysigt på bowlingen...

... det som hände efter är en annan historia.🙄

Nu tar vi kväll!

​Kram Lii💕

Likes

Comments

Fick upp ett minne från förra året på fejjan igår. Wow vilket skutt jag tagit i mitt liv på det året, det är helt galet.
Det är dock säkert ingen annan som ser samma sak.😂
Jag har slutat hänga upp mig på ”detaljer” eller försöka förstå mig på omöjliga människor. Jag har lärt mig att leva för dagen och att lämna det som varit bakom mig.
Resan har varit lång, men jag är förbannat stolt över hur mycket jag vuxit i mig själv.

En kommentar på minnet från fejjan gjorde hela min dag igår.
(Vill inte skylta med namn och bild om hon inte vill det, där av suddet.)

Det som varit har varit och går ändå inte att göra något åt. Det viktiga är att blicka framåt.💕

​Kram Lii💕

Likes

Comments

Älskar när ungarna kläcker ur sig något roligt.
Imorse kom William ner till mig helt ifrån sig och sa bestämt till mig :

”Vilja tappar sitt löshår i min säng, det är fullt av hår där nu.”

Jag vek mig av skratt och förklarade att Vilja fäller sin päls, hon har inget löshår..😂

För ett par veckor sedan sprang killarna runt här hemma och när jag sagt till si så där hundrafemtiomiljoner gånger så tröttnade jag och ropade ”SLUTA SPRINGA INNE!!”

Svaret var obetalbart
”Jag springer inte, jag joggar mamma.”

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

​Kram Lii💕

Likes

Comments

Här gäller det att hänga med i svängarna... Vi ändrade dagens planer i sista stund och bokade istället in bowling imorgon tillsammans med Ingela och barnen.
Istället har vi levererat en Gynning hjärta i betong som jag sålde idag och även varit på Ica och handlat.

Vid utgången stod en låda reklammössor från Norrlands guld som man fick lov att ta av. Oliver dök ner i lådan och skulle absolut ta hem en till pappa och ge i present. Jag tror Johan kommer att bli superglad.🙈😂

​Kram Lii💕

Likes

Comments

Så kom snön tillbaka till Sölvesborg.🤗 Eftersom att vi har sportlov så får jag nog tycka det är okej, men från och med måndag vill jag ha VÅR.

Idag står det bowling på schemat, dock utan farmor som ligger hemma sjuk.😢 Jag har inte bowlat på över 15 år så detta kan ju bli spännande.
Oliver har beställd prinsessbakelse efter bowlingen och så får det bli.

​Kram Lii💕

Likes

Comments

Filmen idag var kalastoppenbra som William alltid sa när han var yngre.☺️ Vi haft en riktigt mysig dag idag och det var två nöjda killar som somnade snabbt idag. Fler sådana dagar tack!🙏🏻

Jag bad Johan köpa en chokladbit tidigare och hem kom han med nya Marabou Coco. Det passade ju bra med tanke på vilken film vi såg på bio idag.

​Kram Lii💕

Likes

Comments