lahja

Aloitin ehkä pahimpaan aikaa konsultin työssä, korona oli pahimmillaan eikä kutuja voinut pitää joten uusia asiakkaita piti hankkia jotenkin toisin. Verkkokauppani lisäksi laitoin Facebook sivut ja Instagram sivut että saisin tavoitettua mahdollisemman monta ja näin kasvattaa asiakas määrääni. Aika hyvin onnistuinkin mutta aina voisi jostain saada lisää, eikö? Kesä tietenkin lisää omat haasteensa, moni yhdistää PartyLite tuotteet ainoastaan kynttilöihin, näin minäkin tein aiemmin ennen kuin tutustuin PartyLite valikoimaan. Kesällä löytyy puutarhaan/ parvekkeelle paljon ihania somisteita ja raikkaita kesätuoksuja. Ja itse pidän sitrustuoksuista jotka pitävät kaiken maailman pienet inisiät poissa että voin rauhassa istua terassilla ja nauttia kesäillasta, mun lemppari on sitrushedelmä puutarha suitsuke!

eksyin ehkä nyt vähän otsikosta mutta pointina on että PartyLite tuotteet sooivat hyvin myös kesään.

Ajattelin siis tässä miten pystyn vielä enemmän kasvattaa asiakas määrääni, koska heinäkuu on jo puolessa välissä ja kaikki varmaan lomalla, huomasin sen mun heinäkuun myynnissä että on aika hiljaista on ollut ja tulin siihen tulokseen että mulla on kesäkuvastoja vielä jemmassa ja miten saan niitä hyödynnettyä, lähetän ne postissa jollekkin pienen lahjan kanssa, eli jos haluat selata PartyLite kuvastoa ja pienen lahjan niin laita mulle yhteystietosi viestinä joko sähköpostitse, Facebookissa tai instagramissa niin lähetän sulle kuvaston ja lupaamani pienen lahjan.

#kesäkuvasto2020 #partylite #partylitesuomi #itsenäinenpartylitekonsultti #susannasparty #sisustus #interior #sisustusideat #puutarhasomiste #somiste #kynttiläsomiste #kuvasto

Susanna - itsenäinen PartyLite konsulttisi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 2a01:4f9:4a:2e8d::2