ei nyt ihan kuin strömsössä

olin viime viikolla kipeenä ja kuvaus hommat jäi vähemmälle kun nukuin kahdet päikkärit päivässä, ei silleen haittaa koska koko viime viikon satoi meilläpäin. Viikonloppu meni sitten lisää voimia keräilessä ja perheen kanssa oleskeluun niin sai businekset odotella.

Tänään sitten aamujumpan ja aamupalan jälkeen ajattelin että ihanaa ulkona EI sada, keräsin kamat ja asettelin ne terassin puolivalmiille apupöydälle, pistin videon pyörimään.. tadaa.. vesikuuro !! Yritin sitten äkkiä saada videon valmiiksi, ääni pätkii miten sattuu.. no julkasin sen nyt kuitenkin Instagramiin. Toivottavasti huomenna tai myöhemmin tänään onnistuisi paremmin. Lisään vielä että tietenkin kun sain kamat sisälle, videot tarkistettua ja julkaistua, aurinko päätti näyttäytyä, just mun tuuria. No, ehdinpähän kirjoitella blogitekstejä ja editoida kuvia.

Mukavaa alkanutta viikkoa just sulle!

verkkokaupastani löydät kaikki ihanat PartyLite tuotteet ja tällä hetkellä outlet valikoimassa paljon ihania somisteita ja tuoksuja tarjouksilla, käy kurkkaa!!

#kesäkuvasto2020 #partylite #partylitesuomi #itsenäinenpartylitekonsultti #susannasparty #sisustus #interior #tuoksuakotiin #inspiration #tuoksukynttilä #tuoksuakotiin #inspiration #kynttiläsomiste #kynttilöitä #homedecor #homeinspiration

Susanna - itsenäinen PartyLite konsulttisi

Tykkää-merkinnät

Kommentit