Det har hänt en hel del sedan sist. Här börjar garaget ta form.

Japp då var även platan på plats till vårt drömhus. Ser plant ut bådar gott för fortsättningen. Bara vänta till den 17/5 då huset och uppresning av stommen ska börja. Får hamra för fullt på garaget så länge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här händer det saker in med kommunalt avlopp och för beredelse av marken. I form av grävning och sprängning vilket jobb. Tomten förändras hela tiden. Nu är det svårt att se hur det kommer att bli men snart bara plattan tar form så blir det nog lättare. Och när gräv maskinisten grovplanerat tomten och fixat med stenar och jord. Så kanske det blir lite mer ordning ett tag.

Likes

Comments

Kök och badrum tar form . Så kul att se hur vårt nästa hem växer fram. Och hur mycket nya saker man lär sig på vägen.

Likes

Comments

Japp samma hus 2014 är det gult och bort glömt och 2016 har det fått lite omsorg. Det har hänt en hel del både ute och inne

Likes

Comments

Här är ritningarna det var inte det lättaste att få till. Men efter ett antal timmar med blyertspenna, suddgummi, tumstock och linjal så är det fast ställt. Så blir det , mycket att tänka på.

Likes

Comments

Här rivs fallfärdig gammal "ladugård" och det gamla dasset brann ner. Det fälls små och stora träd, för att göra plats för hus och garage. Skönt att ha familj och bekanta som kan hjälpa till. I pausen blev det lite korv grillning varmt men gott.

Likes

Comments

Det var här det börja

I detta hus började vår renoverings bannan. Här har vi byggt till och renoverat i ca 25 år från och till. Vi ändrade om var efter familjen växte. Under tiden har vi funderat fram och tillbaka om vi ska bo kvar eller skaffa något annat. Tex en mindre gård eller flytta till stan.

Huset som glömts bort

2014 bestämde vi oss för att prova något nytt och flytta in till Norrköping. Där vi köper detta renoveringsobjekt som var en utmaning. Efter som det kommer fram överraskningar vart efter vi river . Under tiden vi renoverar detta så flyttar barnen ut och vi blir ensamma kvar i vårt hus i stan. Önskan om att bygga ett eget hus utanför stan blir allt starkare.

Tillbaka där allt började

Sagt och gjort så köpte vi ett torp från 1700 talet med stor tomt. Där vi nu ska bygga vårt drömhus. Då våren kommer ska vi flytta ut till torpet och sälja huset i stan. Så vi kommer närmare bygget.

Likes

Comments