Hej! Det är •I• här. Mitt nya "märke" är •I•. Följ mig på vine @/ •TheWalkingIssa• Jag gör TWD edits. Men nu på torsdag ska vi ha hopptävling och jag ska ha min bebis Baltazar💕 "E" ska ha Sir Peter. Vi ska hoppa 60 cm. Ja kommer mer info på torsdag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Förlåt för att uppdateringen har varit as dålig. Men jag har haft mycket med skolan och sånt. Men här kommer dagens saker.

OOTD: Har en vit pösig t-shirt från Lindex men ett blommigt mönster i en form. Det står LA.
Sen har jag ett par svarta högmidjade jeans.
Och mina vita sneakers.

SOTD: Worth it - Fifth Harmony

QOTD: Vad har du på dig?

AOTD: Ni ser där uppe.

Ha en bra dag💕😊 // "I"

Likes

Comments

Hejhej! Det är "I" här! Så detta är min OOTD och det är ett par svarta jeans från "whoops" {en affär på emporia} och en vit tröja från h&m. QOTD och så vidare kommer senare. Jag ska gå ut med min hund strax så måste gå.
Hejdå!! | "I" <3

Likes

Comments

Så jag glömde att säga att jag vill göra en sån "song of the day" varje dag. {SOTD} Och då kommer det vara vad jag har lyssnat på eller vad beskriver hur jag känner mig den dagen. Vill även göra "QOTD" vilket står för "question of the day" och då kommer det också vara ett "AOTD" vilket är "answer of the day" så nu kör vi!
SOTD: Time to celebrate - Mod Sun

QOTD: Hoppning eller dressyr?

AOTD: Hoppning tycker jag.

Men det var allt för nu<3 Hejdå<3 | "I"

Likes

Comments

Hejhej! Det är "I" här! Så det kommer inlägg av mig imorgon för jag har studiedag. Woop woop!! Men på spanskan har vi bytat platser och mitt ex sitter mittemot mig... Men hursomhelst så ska jag blogga on ridningen imorgon. Så vi ses väl då! Hejdå<3 | "I"

Likes

Comments

Hejhej! Det är "I" här! Som "E" sa i förra inlägget så tänkte vi ha en frågestund. På Lördag ska vi åka till emporia {Ja, vi bor i Malmö} och då tänkte vi att vi kan göra det efter eller när vi är på emporia. Men hursomhelst så får vi se på Lördag! Vi ses i nästa inlägg.
//"I"

Likes

Comments

Hej! Det är "E" här. Förlåt för att det inte har kommit något inlägg från mig här på bloggen.

Jag tänkte ha en frågestund här. Så ni får komentera frågor till mig, det får vara hur många frågor ni vill det kan vara t.ex. Hur länge har du ridit? Så svarar jag på det.

Det kommer att bli fler inlägg av mig "E" jag lovar.

Hejdå ❤ // "E"

Likes

Comments

Så förlåt igen för dålig upd... Men aja ska försöka blogga mer senare. Men är i skolan nu. Ska rita en bild men bloggar istället😂 #thuglife men måste gå nu. Kommer ett inlägg ikväll on ridningen i Torsdags. Ses // "I"

Likes

Comments

Hej! Det är "I" här! Så förlåt att det inte har varit upd.. på senaste tiden! Men det är för att jag och "E" har inte träffats mer sen förra inlägget. Men hursomhelst så kommer det ett inlägg av mig iallafall ikväll för vi har ridning då! Men ja ville bara ge lite info om varför det inte kommit inlägg. Jag är i skolan nu så aa. Men det kommer kanske ett till inlägg om hopptävlingen förra veckan som jag inte har gjort färdigt. Men aa vi ses ikväll för jag måste gå! Hejdå👋 // "I"💕

Likes

Comments

Så lite info! Vi är två tjejer på 14 och 12 år och ska blogga om hästar och vårt liv. Ingen av oss har egen häst men vi rider på ridskola. Jag som är 14 kommer kalla mig för "I" och hon som är 12 kommer kalla sig för "E". För våra namn börjar på det. Vi kommer göra separata inlägg med info om oss lite senare❤️

Likes

Comments