Rubriken till detta inlägg är mitt mantra just nu. Under ett par veckor, till och med månader så jag jag varit deppig, energilös och inte känt någon motivation. Men jag är stark och jag klarar allt. Med små steg och låga förväntningar så ska jag ta mig tillbaka till en välmående, en fungerade vardag och ett leende på läpparna.

Det är mycket som händer framöver, firanden, rookieperiod, skolstart och nya ansikten. Det är mycket som gör mig rädd, stressad och orolig men jag ska klara av det, inte allt men så mycket jag orkar.

Det var allt för idag.

Now you are up to speed, bye!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

just update

Hej igen!

Det här med att blogga varje dag gick inte så bra som jag trodde. Jag har lärt mig genom året att jag är en sån person som gör allt eller inget. Att göra något halvdant gör mig stressad och orolig, men det är även något jag måste träna på. Så jag ska ge denna blogg ett till försök, om inte annat för att bevisa för mig själv att jag kan göra något utan att vara bäst på det.

Vad har hänt sen senast? Jo jag och och J fick båda två VG på våran hemtenta, så skönt! Jag har fått ett sommarjobb, ett supermysigt lunchhak ute på Färingsö där jag jobbade lite extra förra sommaren. Vi har varit på ikea och köpt lite nya möbler och även satt upp tavlor och speglar. Nu väntar vi spänt på att få göra vår sista tenta imorgon för att sedan ta ett välbehövligt sommarlov. Det känns overkligt att jag redan har klart av första året på högskolan, det är även ett år sedan jag tog studenten.

Framför mig har jag fullspäckade veckor som kommer innebära mycket tågåkande och även firanden, både födelsedagar och student. Det ska bli kul, att komma in i min gamla vardag med fasta jobbtider och mycket planering.

Nu ska jag gå och pussa på min sambo.

Now you are up to speed, bye.

Likes

Comments

just update

Hej!
Det blev inget inlägg igår tyvärr men jag och J var i skolan för ett seminarium, det gick helt okej. Efter det åkte vi hem och jag drog ganska direkt iväg till gymmet. Där blev det ett skivstångspass och ett flex pass. Jag tränar på Friskis och Svettis just nu och då är dessa pass de som passar mig bäst. Mitt psyke var dock inte på topp så träningen gick så där, kom hem till J och blev tröstad och peppad, kärlek till honom.

Idag har vi städat och en hantverkare har varit här och fixat våran balkongdörr. Snart ska jag börja laga mat och sedan förbereda för en överraskning, spännande!

Hela eftermiddagen har spenderats framför dator och Tradera. För att köpa lite träningskläder, behöver lite peppning inför träningen, nya kläder är mitt bästa tips.

Now you are up to speed, bye!

Likes

Comments

just update

Hej!

Tredje inlägget för idag, en klapp på axeln, blir en update om hur dagen har varit och mina planer för veckan. För det första, JAG KLARADE AV ALLT PÅ LISTAN! Alla punkter är avbokade och som jag hade hoppats på så kan jag nu slänga mig i soffan och känna mig nöjd. Efter gymmet åkte jag till min gamla lägenhet för att som sagt lägga upp annonser på de resterande möblerna och även packa ner kläder i sellpy påsar. Sen åkte jag och mötte upp J vid affären för lite veckohandling, passade även på att hämta ut ett paket. Nämligen innehållande födelsedagspresenter till J och mamma, skönt att vara ute i god tid.

Vi lagade lasagne tillsammans och åt framför Suits. Efter lite övertalning så gick jag med på att ge J en av sina födelsedagspresenter redan idag, han blev väldigt glad över det! Eftersom jag har varit så duktig idag och klarat av alla mina mål så ville jag ha en belöning, det blev chokladbollar. Så nu väntar på att de ska stelna och J sitter vid datorn och spelar under tiden.

Veckoplanering:
Onsdag - Seminarium i skolan, testa att BUSa benen

Torsdag - Plugga

Fredag - Föreläsning, överraskning för J på kvällen

Lördag - Mamma och mormor kommer hit och vi sa städa ur lägenheten, vinbrännboll, middag men div, föräldrar

Söndag - Handla till nya lägenheten, skriva uppgift

Now you are up to speed, bye!

Likes

Comments

just update

Hej!
Imorse ringde klockan vid 8.30, då steg jag upp och klädde på mig efter det har jag bockat av punkt efter punkt på att göra lista. Jag har bland annat hunnit tvätta två maskiner, städat och diskat men framför allt har jag skrivit klart min uppgift som ska in idag innan 16.00, bra jobbat! Jag har cirka halva listan kvar att utföra men har gjort upp en bra plan för hur jag ska hinna med allt. Jag älskar att vara effektiv och känslan när man kan bocka av saker på listan.

Snart ska jag väcka min sambo och laga lite lunch till oss, efter det bär det av till gymmet för att gå på yoga, även det är ett tips att göra när man har varit lite deppigt. Efter yogan åker jag vidare till min gamla lägenhet för att hämta post och kläder, kläderna ska jag packa ner och sedan skicka in till Shellpy. Jag ska även fota och lägga upp en annons på möblerna som står kvar i den lägenheten. I helgen kommer nämligen mamma och mormor för att hjälpa mig att städa ur det sista.

Jag lägger in en bild under på listan som jag ska bocka av idag, så får ni ett exempel på hur jag skapar mina listor. Jag skriver tex med att äta måltider med på listan, detta är för att underlätta när jag är deppig, maten glöms bort ibland men det blir lättare med en lista.

Now you are up to speed, bye!

Likes

Comments

just update

Hej igen!
Måndagen spenderades mestadels i sängen och soffan, tyvärr. En otroligt inaktiv dag som gör att jag blir deppig och har svårt att ta tag i saker. Mitt bästa tips i sådana situationer är att skriva en lista. Jag har skrivit en att göra lista för tisdagen där jag bland annat ska hinna skriva en uppgift, gå på yoga och laga lasagne.

Imorgon (idag) ska bli en effektiv dag, en sån som gör att det är okej att slänga sig i soffan på kvällen. Jag tror och hoppas att jag kan klara det!

Nu ska jag försöka vända tillbaka min dagsrytm och få lite skönhetssömn, godnatt.

Moe you are up to speed, bye!

Likes

Comments

just update

Det är alltid svårt att påbörja något nytt, att våga ta steget. Genom att starta den här bloggen så utmanar jag mig själv att sätta ord på mina känslor men även att kontinuerligt uppdatera. Jag kommer troligtvis göra inlägg om min bakgrund och händelser tidigare i livet senare i bloggen. Men jag tänkte börja med en kort sammanfattning för att skapa en övergripande bild om vem jag är.

Jag är en nittonårig (snart 20) person med pronomen hon som är uppvuxen i Stenhamra som ligger en bit utanför Stockholm. Sen jag var 15 år har jag haft en stor arbetsmoral och har jobbat mycket, både ideellt och betalt. Under mitt liv har vi alltid haft en eller två Berner sennen hundar, just nu har jag en 5årig Åttan och en Sheltie på 1 år, Ellie. Fotboll, gym och dans är bara några av de fysiska aktiviteter jag har utfört under min uppväxt, hästar har även varit ett stort intresse.

Just nu har jag precis blivit sambo men min älskade pojkvän Jonathan, vi bor nu i en nybyggd 2a vid hamnen i Västerås. Vi båda två är heltids studenter som studerar till beteendevetare vid Mälardalens högskola.

Det var allt jag tänkte dela med mig av idag, förhoppningsvis kommer jag börja blogga flera gånger i veckan.Now you are up to speed, bye!

Likes

Comments