Life

Nu sitter jag på bussen påväg mot skolan, ännu en fredag och ännu en vecka har gått.. Min vecka har minst sagt varit upp och ner något otroligt...
Idag är det föreningspresentation, vilket är att föreningarna på skolan presenterar sig själva och går ut officiellt som en förening. Jag är vice ordförande i en föreningen som kallas Magic Muggles som är en föreningen om Harry Potter (nerd alert I know) och katedrals feministiska, vilket då är en föreningen om feminism.
Sedan vid 10 hoppar jag på bussen mot Skövde för jag har en läkartid där. Sedan hoppar jag på bussen tillbaka till skolan och är med på resten av dagen.

Sedan är det dags för det jag väntat på hela veckan, min dejt! Ska bli mysigt!

Så en händelserik men förhoppningsvis rolig dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Life

Tänkte köra 5 snabba fakta om mig, för att ni som läser ska gå veta lite mer om mig.

1. Nattuggla
Jag älskar att vara uppe sent på kvällen, vare sig om det är för fest eller om du bara sitter uppe och pratar med någon! Men jag älskar även (ofta) att gå upp tidigt på morgonen! Båda gör att det känns som jag gör något mer med dagen.

2. Vegan
Jag är vegan, sedan 5-4 månader tillbaka. Jag gick alltså från allsidig kost till vegansk över en natt, vissa väljer stt ta det steg för steg, men jag känner att det är lättast att bara byta. Jag saknar absolut inte kött eller några animaliska produkter över huvud taget och kan nog säga att jag aldrig mått så bra som jag gör nu!
Om ni vill kan jag skriva ett litet mer ingående inlägg kring detta?


3. Resa
Jag ÄLSKAR att resa, allt som har med det att göra, planera och boka resan, ta sig dit, upp leva allt, jag älskar det bara och om jag kunde skulle jag aldrig vara på en plats mer än 1 år!

4. Brandkvinna
Jag vill blir brandkvinna, men först vill jag vara med i en film/serie, och se hur det går. Men min backup plan är brandkvinna och det är någon Chicago fire inspirerade mig till, jag vet stt det verkligen inte är som i serien, men alltid velat hjälpa människor och serien gav mig inspiration till hur.

5. Maskrosbarn
Jag är med i en organisation som heter maskrosbarn som hjälper barn med missbrukade och psykiskt sjuka föräldrar. Jag är så tacksam för denna organisation och bland de bästa beslutet jag tagit!
Kan även göra ett mer ingående inlägg kring detta om intresset finns?

Likes

Comments

Life

Sitter på bussen på väg till skolan, var otroligt segt att gå upp ur sängen idag.. Men jag gjorde det och sitter nu som sagt på bussen!
Idag är första lektionen 3 timmars teater, som sedan följs upp utav naturkunskap 2 och sista Engelska 7.
Ganska simpel men lång dag alltså, men vi kämpar oss igen den!

Likes

Comments

Life

Shit, jag suger på att uppdatera..
Well, jag sitter ute i uterummet, ensam hemma.
Lyssnar på musik och äter frukost, te, yoghurt med en massor av frön på, underbart!
Idag står det väll mest plugg på schemat, tråkigt men nödvändigt!

Likes

Comments

Life

Har haft en helt okej dag i skolan, med prov och spexfoto.
Nu när jag kommit hem har jag lyssnat på Harry Potter and the philosopher's stone ljudbok och gjort lite läxor,lämnat in en uppgift, inte jätte nöjd med den, men den är inne så det är skönt.

Förövrigt har jag och Becka spontant planerat att försöka överta en kompis lägenhet och flytta ihop i Skara, så det är väldigt spännande! Ska prata med pappa om det i morgon då han jobbar till elva ikväll. Är så taggad på detta och hoppas verkligen det funkar så som vi vill!

Nu ska jag fortsätta med HP och sedan sova antagligen, börjar sent i morgon, 11.30 så det är helt underbart!

Likes

Comments

Life

Jävlar vilken fantastisk start denna helgen har haft! Började med föreningsfoto, båda fotona blev så jävla bra! Var med på katedrals feministiska och min och Veras förening Magic muggles som då handlar om Harry Potter och ja, hur många som helst kom till det fotot och vi är sååå stolta!
Sedan efter dagen var slut åkte jag och Becka hem till Hannah där vi kollade på film, åt tacos och bakade blåbärspaj, vi var grymma på att laga mat!
Sedan vid typ 11-12 någon gång lade vi oss och sedan när vi vaknade vid 9-10 någon gång åt vi frukost, kollade på någon film till och vid 12-13 kom pappa och hämtade mig. Helt jävla underbar helg!
Nu när jag kommit hem har jag kollat på serier, planerat veckan lite och ska strax hoppa in i duschen och sedan plugga lite!
Helt galet bra helg!
I morgon vet jag inte helt vad som väntar, det lär vi väll märka antar jag!

Likes

Comments

Life

Att en inte längre kan säga morning utan att höra George Weasleys röst i sitt huvud när han säger det till Harry och Ginny..
Anyway, GODMORGON PEPS! Tisdag, andra dagen på veckan, vi överlevde måndagen, yey oss! Just nu sitter jag och dricker lite av mitt te, som jag egentligen ska ha på bussen/ första lektionen.
Gott är det i alla fall, så det är ju bra.
Idag är det skola som står på schemat, tror inte så mycket händer efter skolan, blir väll lite plugg skulle jag tro, då jag har prov i morgon.
Hoppas ni får en toppen dag!

Likes

Comments

Life

​Just nu sitter jag i min säng, dricker lite te och ska snart börja plugga till ett Ekonomi prov vi ska ha. Lyssnar samtidigt på Shawn Mendes nya album illuminate ​som verkligen är SÅ bra! Helt jävla grymt är det! Rekommenderar starkt att ni lyssnar på det, verkligen.

Senare idag ska jag ut och ta en spring tur och sedan träna lite ut över det också, ska bli så skönt att komma ut lite efter en dag med massor av plugg.

Likes

Comments

Life

Nu har det varit ett tag, elva dagar faktiskt. Vad har hänt i mitt liv sedan dess? Vad har hänt i era liv?
Jag har haft skola, och träffas min besti, varit på bokmässan och varit på flygvapen frivilliga på övning. Med andra ord, mina elva dagar har varit ganska bra!
Skolan har tagit upp ganska mycket av min tid, sedan träningen också. Men har även haft trevlig och roligt också, en bra balans skulle jag vilja säga.
Har ni hittat på något trevligt under dessa dagar?
Tell me in the comments!

Mina dagar i bilder :)

Likes

Comments

Life

Klockan är halv 2, jag är vaken och ska till skolan om fem och en halv timme, jag sak upp om tre och en halv timme, så vad gör jag vaken?
Det kallas ångest, något jag haft speciellt idag, massor utav. Hela dagen har plågats av det och jag får forma mig efter den när den kommer. Nu låter den mig inte komma till ro, nu låter den mig inte sova. Så klockan är halv 2 och jag ska upp om tre timmar.
Jag blundar och försöker slappna av, är helt slut i både kropp och hjärna, men kommer ändå inte till ro, allt snurrar.
Så istället satte jag mig ner och skrev en slam pome, eller spoken words pome, kalla det vad ni vill. En uppgift i Engelskan, håll ett kort tal, mitt tal blev en dikt, skriven halv två på natten, på Engelska, jag är nöjd, riktigt nöjd med den.
Den handlar om Orlando skjutningen, jag kan inte läsa min egen dikt utan att gråta, visst är det för jävligt? Jag hoppas jag får ok av min lärare att läsa upp den, den är stark och jag är nöjd.


Nu ska jag försöka stänga av min hjärna, i några timmar, vi får se hur det går, kanske kommer jag ligga vaken i ett mörkt rum, tills alarmet ringer och ta mig i genom en till dag.

Nu har jag babblat färdigt, i mina osammanhängande meningar, nu välkomnar jag lite sömn.

Godnatt.

Likes

Comments