​kvällen började med middag hos Erik där Han hade lagat massa gott! Till förrätt fick vi Skagen toast alá Marstrand som var succé. Sedan bjöds  det på en smörstekt makrill med färsk potatis vilket även det var kanon! Till efterrätt fick vi pannacotta vilket var gott även om jag har svårt för mjölkprodukter då jag är laktosintolerant.

 Efter middagen åkte vi in till stan och gick till nattklubben 8eight som hade premiär där vi hade superkul! Vi var några grabbar som delade på ett bord, förstår mig inte på folk som tycker det är så fel med bord.. Först och främst är det billigare och man får mer sprit än om man bara köper i baren! Men i vilket fall en toppen fredag och 8eight tror jag kommer vara ett framtida ljus i avenyns vintermörker! Sov så gott!  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Minns denna sommardag som det var igår. Vädret var på topp och det var humöret också! Vi började dagen med några öl i pappas segelbåt och gav oss sedan vidare till en tjejkompis villa på brännö för att fortsätta festen. Jag slängde ihop vad jag tycker är en riktig somrig outfit, jag älskar många accessoarer och starka detaljer. Jag hade på mig:

Hatt- H&Ms sommarkollektion.

Scarf- Scotch & Soda

Armband- Bottega & limitato

Skjorta- Ralph Lauren

Jeans- Don Dup

Klocka- IWC

Solglasögon- Tom Ford

Skor- Nike Air.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, hoppas ni tyckte att mitt första inlägg var intressant. Jag är ju lite ny med det här med blogg men tycker verkligen att det är roligt att dela med mig av min vardag och mitt brinnande intresse för mode.


Likes

Comments