Semesterstress

Hej"

Idag njuter jag verkligen av ensamhet. Har gått 2,5 vecka av semestern och inte förrän nu har jag börjat slappna av. Har varit genomstressad och uppe i varv, haft stor ångest och inte kunnat slappna av och bara leva i nuet. Är fortfarande lite skakis och stel i käkar som jag kan bli av stress, men det känns bättre idag. Det är mycket som varit den senaste tiden, helt utmattad från jobbet, morfar gick bort mitt i allt och jag har nog inte riktigt vetat hur jag ska hantera allt. Det går i vågor och man kan inte sätta ord på känslan för det är alla känslor på samma gång. Dessutom är jag en rätt reserverad och privat som person, har alltid hanterat mina känslor, mående och problem själv. Vilket är på både gott och ont.

Igår besökte jag mormor och jag tror att det släppte på nerverna en hel del. Även om det för det mesta är envägskommunikation så bara av att vara där gjorde mycket. När jag har mina dåliga perioder så växer min sociala ångest enormt vilket är en hemsk känsla. Så därför försöka jag tvinga mig ut igår och det släppte som sagt en hel del.

Så idag har jag njutit av att bara vara. Ingen press från yttre även om nerverna ligger där under ytan så tillåter jag dem inte påverkas. Var ute i solen en timma, kom hem, njöt av kaffe på balkongen medan jag kollade inredning på Pinterest. Nu sitter jag med en sheetmask och njuter av min andra kopp och försöker bara skriva av mig. Jag blir så lättpåverkad av yttre faktorer, av alla måsten, av sommaren, nedlåtande och negativa människor etc. Så jobbar hårt med att stänga ute det jag påverkas negativt av och bara hitta min inre ro.

Känner ni igen er?

Gillar

Kommentarer