Helluu dere!

Jeg kom over en artikkel på nettet idag angående direktesalgsbransjen. Jeg tenker at de fleste har sett hvordan det går i oljebransjen for tiden, derfor er det trangt på arbeidsmarkedet på land. Ledige stillinger går unna som varmt hvetebrød - og det settes derfor høyere krav for å få stillingene. Kanskje er det spesielt unge som sliter ?

Artikkelen kan du lese her: http://www.direktesalgsforbundet.no/noen-jubler-mens-andre-sliter/

Jeg vil uansett legge frem ett forslag til deg som søker jobber etter jobber uten å få napp, eller kanskje jeg søker deg som liker å sove lenge og sitte sent oppe? Du liker kanskje ikke en fast arbeidstid og ønsker kanskje å jobbe når det passer deg best?

Jeg driver nemlig for meg selv innen direktesalgsbransjen. Jobben går ut på å selge kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, jobbe i team og selvstendig. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg er veldig glad for at jeg tok nettopp denne sjansen! Julen 2015 hadde ikke blitt den samme uten denne ekstra inntekten. Når jeg først kom over denne muligheten tenkte jeg lenge at dette ikke var noe for meg, men jeg ga det en sjanse og må innrømme at jeg tok feil. Dette passer for alle som ønsker det :-)

Høres dette ut som noe for det? Legg igjen eposten din i kommentarfeltet så sender jeg deg mer informasjon på mail :-)

Håper du tar steget! Klem.

Likes

Comments

Tester ut nouw som ny bloggleverandør. Jeg har hatt blogg.no i alle de år og er egentlig ganske lei av hele blogg.no - så nå vil jeg prøve noe nytt.

Dette er iallefall bloggen der jeg forteller om min livsstil som selvstendig forhandler. Min livsstil som mamma. Min livsstil som samboer. Jeg kommer til å blogge om muligheten til å få ett bedre liv, få mer frihet og en bedre helse. Jeg kommer til å blogge om det som opptar min hverdag altså!

Den 11. Januar starter jeg opp på ett program jeg har gledet meg til lenge. C9 heter det og er ett 9dagers program som hjelper meg igang til veien mot en bedre helse. Når de 9 dagene er overstått venter 2 x 30 dagers program og jeg GLEDER meg til å se forandringen både på kroppen og på helsa. Jeg ønsker meg mer overskudd, en slankere kropp og mer piff i hverdagen. Sånn som ståa er nå gidder jeg ikke å stå opp av sofaen engang. ENERGI, KOM TIL MEG!

Jeg håper du har lyst til å følge meg på veien, jeg vet egentlig ikke helt hvordan nouw funker helt enda men jeg finner vel ut av det!

På gjensyn!

Likes

Comments