Att göra ett nytt ljus av gamla ljusstumpar är ju en fantastisk ide! Jag såg detta hos den fina bloggen Supernanni och måste genast testa. Det var verkligen inte alls svårt och riktigt roligt att göra. Resultatet blev ju SÅÅÅ bra!!!

Det första jag gjorde var att samla ihop alla gamla ljusstumpar jag hade hemma.

Sedan värmde jag ljusen i ett vattenbad. Jag lade alla ljus i en glasburk för det var det jag hade hemma annars kan man också använda konservburkar. Medans stearinet smälte hade jag i lite av en waxkaka från Yankee Candle för att få lite doft på det.

Jag köpte ljusvekarna på Panduro och sedan innan hade jag köpt en glasburk på loppis för 10kr.

När stearinet smält hällde jag försiktigt över det i glasburken och sänkte ner vekarna. Jag höll dem på plats med grillpinnar tills stearinet stelnat.

Det sista jag gjorde var att skriva ut en bild på Kate Moss och lade till ett "quote" som hon sagt som jag tycker är så himla bra.

Nu står ljuset här i mitt badrum och jag är helt ensam om att äga just detta ljus! Hur roligt är inte det. Och det brinner jättebra med sina 4 vekar!


Hoppas ni fick lite inspiration till att göra ditt eget ljus!


Kramar Anna Therese

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej mina vänner!


Dagarna rusade visst i väg här hos mig. Jag och mannen i huset har fixat och donat i trädgården varje liten minut som har funnits till övers. Och den sablans trädgården är inte ett roligt kapitel i vårt liv, men den blir bättre och bättre.


Ni vet ju inte så mycket om mig ännu men jag tänker att det får växa fram efter som. Lite roliga saker har jag väl i mitt bagage tror jag. Men jag lovade en presentation så här kommer en kort en.

Jag är 43 år och heter Anna, gift med Adam och har två söner, Anton 18år och Albin 16år. Anton bor i Stockholm med sin flickvän och jobbar med musik och Albin bor hemma hos oss förstås.

Vi bor i en vanlig villa i ett vanligt kvarter i en vanlig stad. Gud vad bra jag säljer in mig själv känner jag ;) Men det är att jag är så vanlig som jag tycker är lite roligt. Jag älskar att försöka få allt det vanliga att vara lite ovanligt.

Vaddå en vanlig villa behöver inte alls vara tråkig, det blir vad man gör det till. Och blir man inte bara liiiite trött på alla villor och lägenheter med högt i tak och vackra stora fönster??? Lite ironiskt så där hihi det är ju bara drömmen och klart man skulle velat haft just en sådan drömbostad. Men nu har jag inte det och då får man göra det bästa av det man har tänker jag. Jag hoppas ni ska finna lite inspiration från mitt hem iaf. Alla kan ju inte bo i de vackraste Södermalmslägenherna men vi kan fasiken få det lika fint ändå! Med rätt inredning till rätt hem blir det precis lika bra!

På sista tiden har jag även intresserat mig av hälsa. Allt som får mig att må bra lusläser jag och jag drar med mig alla i min omgivning in i hälsoträsket (kan tillägga att detta inte uppskattas av min man, men det får han tåla, mohahaha).

Är det någon mer som fastnat för lifestylemagasinet WOMAN? Bara kolla på omslaget på den, så snygg! Här med vackra Kristen Stewart, älskar även omslaget med Madonna och Scarlett Johansson!

Jaha och min lampa kom upp tillslut, yeyyy! Nu hänger den här i vardagsrummet ovanför marmorbordet, jag är så nöjd. Jag lovade en helhetsbild på rummet och det kommer med tiden. Jag är ganska ny på det här med att fota så jag fick inte riktigt till det. Men om jag gett mig f*n på en sak så blir det så. Och fota SKA jag lära mig! Och nej min fåtölj som syns nere i hörnet är inte lila på riktigt (ännu ett bevis på mina foto-skils)

Bloggen kommer vara mer bilder och mindre text om ni började bli oroliga efter detta lååånga inlägg ;)


Jag tycker det är lite roligt att ni kommer få hänga med mig och förhoppningsvis se något växa fram ur det. Just nu är det kanske mest familj och vänner som läser (Hej mamma, Hej pappa) men jag hoppas få ännu fler som vill hänga på mig här på bloggen.


Ses snart igen och då blir det lite DIY-tips som jag själv precis lärt mig och det vill ni inte missa!

Nu ska vi heja på bästa Robin Bengtsson som jag träffade på melloefterfesten (lika trevlig som han ser ut hihi)

Kramar

Likes

Comments

Contains affiliate links

Bild ovan är lånad av confidentliving.se

God kväll!

För hej vad bra det gick för mig i dag att blogga i tid, det blev väldigt sent. Bättre sent än aldrig sägs det ju så det tycker jag vi kör på.

I dag har jag efter bebismys med lilla Stella och en lång promenad med Stellas mamma, pysslat med att få upp en lampa. Och jag kan meddela att pysslas det gjorde det. Jag drog av mig den ena hårtussen efter den andra haha, jag är så himla otålig. Men skam den som ger sig och tillslut lyckades jag.

Lampan jag talar om är House Doctors DIY lampa som jag älskar och är säkert sist på bollen med som vanligt.

När jag öppnade paketet kom alla glaskulor löst i kartonger som låg i en jättefin tygväska. Jag blev ju aldeles till mig bara jag såg den, fniss, är det bara jag som blir överlycklig av snygga förpackningar och lösningar. Detta var verkligen inget jag räknat med så ett stort plus i kanten för House Doctor.

Sedan började ett evigt öppnande av alla kartonger, kändes som det aldrig tog slut. Och jag kan ju berätta att det blev kaos i mitt vardagsrum som syns på bilden längst ned.

Men åhhh vad bra det blev. I morgon kommer jag visa upp hur hela rummet blev med lampan, det blev verkligen precis som jag tänkt det.

Och jag måste ju även få till en ordentlig presentation av mig själv så det har ni ju att se fram emot också haha.

God natt fina ni!Likes

Comments

Välkommen till min spritt nya blogg! Vad kul att du hittat hit. Utseendet på bloggen är inte klar ännu utan kommer bli färdig under morgondagen skulle jag tro.

Som första bild på bloggen blev det min första Instagrambild, följ mig väldigt gärna där också.

Nu signar jag ut med ett god natt och hoppas vi ses snart igen.

Likes

Comments