​Tjena tjena! Idag är det fredag vilket betyder helg, inte en helt vanlig helg eftersom veckan efter den så är det ingen skola. Det är nämligen så att vi ska på praktik i en vecka. Jag skall praktisera på en lackeringsfirma här i Hallsberg. Idag så har jag inte gjort något speciellt har haft NIU, företagsekonomi, matte, idrott och nu svenska. Senare ikväll så blir det som alla andra kvällar, chilla galet framför tv:n. 

Detta tar nog plats nummer ett i blogghistoriens tråkigaste inlägg men vad gör det om hundra år, ha en trevlig helg så kanske vi hörs igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena tjena! Igår så hade jag vanliga lektioner i skolan men fick lämna mellan matten och företagsekonomin eftersom jag skulle till trafikskolan. det var nämligen så att jag hade körprov igår, först så hade jag "uppvärmning" med körskoleläraren så vi åkte runt lite för att komma igång till sluttestet. Efter en halvtimma ungefär så var det dags för det slutgiltiga testet, allt gick bra och läraren eller testsnubben som skulle kolla om jag uppfyllde alla krav för att ha ett körkort sa att jag hade blivit godkänd. Körningen var inte så svår eftersom jag fick köra samma väg som jag har åkt varje dag till skolan från när jag fick mopedkörkortet.

Senare på kvällen så hade jag första fotbollsträningen för året med laget eftersom tidigare hade det vare 20 minus grader och tränaren ställde in alla träningar. Till träningen så tog jag för första gången bilen och åkte själv, hade inte sönder nåt så körningen gick bra. 

Idag så har det inte hänt så mycket har haft fotboll på morgonen och matte lektion på eftermiddagen. Ikäll så blir det inget annat än att troligtvis kolla handbolls EM. 

Ha det bra så hörs vi nästa svenska lektion!


Likes

Comments

Tjena tjena, helgen var ganska seg eftersom det inte hände så mycket. På fredag kvällen var jag med två kompisar som jag tog kort på i inlägget före. Lördagen bestod av handbollstittande från klockan två till sex, det var först Järnvägens damlag och sedan herrlaget. Senare på kvällen när jag kom hem från hallen så gjorde jag inte så mycket, satt mest framför tv:n och käka lite popcorn.

På söndagen blev det mycket tv och mycket fotboll,det var massor med stormatcher som visades igår första matchen som jag kollade på var Fiorentina mot Torino sedan ett London derby mellan Arsenal och Chelsea och senare så avslutades kvällen med ett toppmöte i Italien mellan Juventus och Roma.

Likes

Comments

Tjena tjena, idag så hade jag teori på morgonen med fotbollen eftersom det var för kallt ute för att träna. Teoripasset handlade om muskler och skelett som vi senare kommer ha prov på.
Efter teorin så var det företagsekonomi på schemat, där så fick jag och två kamrater fortsätta med vårt påhittade företag.

Idag hade jag teoriprov för att kunna ta mitt körkort därför så var jag tvungen att gå efter lunchrasten för att hinna till Örebro där jag skulle skriva upp. Jag satt i 50 minuter och kan säga att jag var nervös innan men var ännu nervösare när jag skulle trycka på "klar" knappen efter jag hade besvarat alla frågorna. Till min stora lättnad så stod det godkänt på skärmen och det kändes riktig skönt.

Nu sitter jag hemma hos en kompis och chillar framför tv:n. Snart så så är det Sverige mot Ryssland i handboll , viktig match för att ta sig vidare. Trevlig helg!

Likes

Comments

Idag började dagen med att mamma och pappa kom med presenter till mig på sängen, det är nämligen så att det är min födelsedag idag. Det jag fick var lite kläder och en GoPro kamera. Efter frukost så drog jag till skolan och hade idrott, medan de andra simmade så sprang jag på löpbandet på gymmet. Senare ikväll så kommer släkten och ska fira mig, det blir nog inte så många presenter utan mer stålar vilket är helt ok.

Likes

Comments

Nu är det dags för mitt först inlägg på denna blogg. Tänkte börja med en kort presentation av mig och lite information om vad jag kommer skriv om på denna blogg.

Jag heter Oscar och är 17 år, jag bor i Hallsberg och pluggar ekonomi på alléskolan. under min uppväxt har jag alltid varit intresserad av olika sporter, jag har bland annat spelat basket, innebandy och fotboll. Just nu så utövar jag bara en sport eftersom den tar upp största delen av min fritid och det är fotbollen. I denna blogg så kommer jag troligtvis uppdatera mest om fotboll men även om min fritid som jag spenderar med kompisar.

 Denna blogg startas tack vare ett skolarbete därför så kommer den troligtvis inte uppdateras dagligen utan på varenda svenska lektion, men jag ska försöka uppdatera den så ofta jag kan. Ha de gött, Glenn

Likes

Comments