Fotografi & skrift

Gud vad härligt det är när hundmodellen inte bara är otroligt vacker och fotogenisk utan dessutom lydig. Som fotograf är det lycka på hög nivå asså. Känner att jag måste ge lite cred till Linn för det, good job girl. Jack skötte sig exemplariskt och är supernöjd med bilderna och tror även att Linn är det med (alltid en fördel haha) Ska till och med vara så snäll och berömma mina co-workers som var så duktiga att assistera mig. De får inte en stark femma som Jack men helt klart varsin stabil 3a (kanske 4a för att de bar mina grejer när jag haltade runt haha)


Det var superroligt som vanligt. Fantastisk att få umgås lite med mina favorit askersundsbrudar också! De är ganska så bra faktiskt.

Likes

Comments

Fritid & vardag

Efter en photoshoot med Linn, Ebba och Jack så har jag hunnit med en arbetsintervju som gick bra! Det firar vi med lite Thai mat, woop woop!

Likes

Comments

Då mitt knä visade sig göra väldigt mycket ondare än vad jag väntat mig, sitter jag nu på akutmottagningen och väntar på en undersökning och förhoppningsvis röntgen. Har suttit här i 1,5 h nu och lär nog få sitta här ett bra tag till. Uttråkad är bara förnamnet. Jag har i alla fall en fantastisk bok med mig, Harry Potter är outstanding.

Så jag fortsätter väl med mitt väntande så hörs vi senare.

Xoxo fina läsare


Likes

Comments

Träning & hälsa

En liten för övertaggad Fanny resulterade i ett fucked up knä. Tur är att det nog inte är så allvarligt, men har inte tid att vara skadad med jobb, träning och hästar. Särskilt inte nu när jag äntligen kommit igång med träningen men men, inte mycket att göra åt saken. Bita ihop, vila och komma igen.

Nu ska jag trösta mig med en kopp te och en grym bok!

Likes

Comments

Fritid & vardag

Gårdagen spenderades med bästa Ebba, var ett tag sedan vi umgicks ordentligt så det var välbehövligt. Som vanligt hade vi en awsume kväll, att ha en vän där allt är precis som på tiden då vi oskiljaktiga trots att det gått månader är så ovärdeligt. Det är en av de finaste sakerna en människa kan ha.

Okej, nog med hyllning, Ebba är grym, end of story. Vi unnande oss att lyxa till det och gick ut och åt i Kumla på en mysig restaurang som heter Chilla (passande för oss haha) efter att ha diskuterat allt från himmel och jord samt ätit en fantastiskt plocktallrik gick vi till Ica och köpte glass. En januarikväll. Då vi skulle gå hem. Japp. Lite Island style där.

Väl hemma la vi oss i soffan, drack vin och åt vindruvor. Sen somna vi i sängen till planet earth och nu ligger vi och kolla youtubevideos. Fantastiskt bra.

Tuffare liv kan man ju ha faktiskt.

Likes

Comments