Vardag, Mat

Idag fick jag reda mitt tentaresultat på föregående kurs, och jag blev godkänd!!!!!!! Ett smärre mirakel. På riktigt. Jag kände för att unna mig lite kvalitativ mat för en gång skull, så det blev köttfärssås med spagetti. Haha, well.. I jämförelse med annat jag ätit tidigare i veckan så är det då kvalitativ mat. Slänger in en bild på mitt lilla mästerverk här nere.

Idag hade vi etikseminarium i basgrupperna, det var kul! Nog det roligaste seminariet hittills faktiskt. (Är ju förvissa "bara" termin 2:a, så har inte varit med om så många ännu... ). Vår basgrupp skulle argumentera (med stöd i kurslitteratur) FÖR att det ska vara en rättighet att bli förälder (en uppgift), och EMOT att ett LSS-boende skulle befinna sig i ett bostadsområde (en annan uppgift). Intressant!

Nu kom Kristoffer hem så ska kika på dagens avsnitt av Farmen, så kul att se :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Jag har blivit med blogg. Igen. Får se hur länge jag håller intresset vid liv. Det känns som att det kan vara ett skönt sätt att koppla bort lite från pluggandet. Idag har jag exempelvis läst en artikel, och x antal sidor i en bok om socialpsykologi. Lite steget före perhaps, men är nojig över att jag inte har klarat tentan på föregående kurs. Därav min ambitionsnivå är hög just idag, vi får nämligen veta resultatet imorgon. Jag håller tummarna och hoppas på det bästa, men är inställd på det värsta. 


Likes

Comments