Vuosi sitten lähdin Suomesta

Olen ollut tasan vuoden pois Suomesta.
En olisi koskaan osannut edes kuvitella että olen näin pitkää aikaa pois kotimaastani.

Viime helmikuussa matkustin meidän kaksospoikien, Elmerin ja Aleksin kanssa ensimmäiselle Suomen lomalle. Olimme reissussa kolme viikkoa, osittain Helsingissä, osan ajasta Kuopiossa.

Ihan mieletön tuuri, että ehdittiin käydä siellä, koska pian kotiinpaluun jälkeen maailma sulkeutui.

Nyt olen viettänyt 365 päivää Dubaissa. Vuoteen on mahtunut kevään ulkonaliikkumiskielto, paahtavan kuuma ja pitkä kesä, kostea ja lämmin syksy ja aurinkoinen, mutta viileämpi talvi.

Ikävä Suomeen on muuttunut. On ikävä ihmisiä, ei oikeastaan muuta. Meidän koti on nyt täällä, eikä tämä tunnu enää niin väliaikaiselta, vaan ihan oikealta elämältä, meidän arjelta.

Toki en sano, että täällä ikuisesti ollaan, tulevaisuus on ihan auki.


Meidän Bella-koira viime helmikuussa. Bella asuu minun äidin luona Kuopiossa.Meillä arki pian muuttuu, kun Venla palaa Suomeen. Suunnitelmat on vielä vähän auki. Pojilla on koulua toukokuun loppuun asti ja me molemmat vanhemmat olemme töissä. Toki mun työajat on tosi joustavat, mutta pitää minunkin välillä töissä olla. Nyt ne kaikki innokkaat ihmiset, jotka aikoi lähteä meille lastenhoitajaksi saa ilmottautua! Tässä ois sellanen kuukauden-parin pesti tarjolla :DVenla on ollut tärkeä osa meidän tiimiä täällä. Meillä kaikilla tulee varmasti iso ikävä.


Ihanaa alkavaa viikonloppua ❤️

Tykkää-merkinnät