Some yliannostus

Sain tarpeekseni Instagramista pari-kolme viikkoa sitten. Olin jo pidemmän aikaa kiinnittänyt huomiota siihen että puolivahingossa päädyin selailemaan ig feediä ihan liian usein. Sanoisin että jopa monta kymmentä kertaa päivässä pahimmillaan. Se on aika paljon aikaa pois tärkeistä asioista, perheestä, työstä, ystävistä.


Kaiken kaikkiaan huomasin että ahdistun Instagramista. Joten poistin koko sovelluksen. Toki tilini ovat vielä olemassa ja voimissaan, mutta eivät aktiivisessa käytössä.

Huomasin myös ärsyyntyväni ihmisten epäaidon täydellisiin kuviin. Tunsin jopa ehkä vähän kateutta, vaikka ei omassakaan elämässä ole valittamista. Saatoin tuntea kateellisuutta esim ihmisten reissusta, vaikka samaan aikaan olin itsekin matkalla. Siis kuinka typerää! Monen elämä somessa näyttää täydelliseltä, vaikka ei kenenkään elämä sitä tietenkään ole.


Rakastan elämääni, minulla on ihana mies, kolme rakasta lasta, ystäviä, läheisiä ja mieluisa työ. Haluan enemmän keskittyä nauttimaan tästä hetkestä ja näistä ihmisistä. Tuntuu kyllä selkeästi kivemmalle nyt.

En ole asettanut mitään ajallisia tavotteita tai rajoja itselleni. Välillä mietin että pitäisikö jo palata, mutta en vaan halua.

Ehkä sen aika koittaa vielä, mutta nyt olen vaan saanut yliannostuksen ig:stä ja kaipaan tauon.

Miten sun suhde someen? Pelkkää lovee vai myös negatiivisiäkin fiiliksiä?


Lämpimiä kesäpäiviä,

-Minna

Tykkää-merkinnät

Kommentit

pinjasblog
pinjasblog,
Tää oli kyllä hyvä postaus ❤️ Huomaan välillä itekkin, että tulee ihan liikaa roikuttua somessa ja välillä piilotan puhelimeni itseltäni, etten taas ”pikaisesti vilkaise” instagramia 🙈 Muuten kyllä tykkään varsinkin instagramista ja seuraan monia tilejä, joiden sisältö on enemmän juuri tuollaista osittain lavastettua ”unelma-elämää” reissuineen, mutta näissä on hyvä itselläkin pitää mielessä juuri se, ettei se sisältö välttämättä ole ihan todellisuutta vastaavaa, jottei ota stressiä siitä, ettei oma arki näytä läheskään samalta 😁
nouw.com/pinjasblog
LifeofMinna
LifeofMinna,
Juuri näin 🥰 Tuntuu myös välillä että oikea elämä jää kokematta, eikä nähdä ympärillä tapahtuvaa, koska keskitytään liikaa muiden elämään.
Ihan hyvää tuntuu mulle tekevän pieni breikki 💯
nouw.com/lifeofminna