Seuraava reissu lähenee

Vielä viikko töitä ja sitten Dubain aurinkoinen sää kutsuu <3
Lämpötilat alkaa näyttää ainakin sääennusteiden mukaan aika korkealta. Päivällä n.30- 35C ja yöllä n.20-25C.

Napppasin meille lennot Norwegianilta. Menolento on viimeisiä suoria tälle keväälle ja paluu tuleekin jo Tukholman kautta. Suoria lentoja taitaa tarjota vain Norwegian ja Finnair ja heidänkin suorat loppuu aina kesäajaksi, kun sesonki on ohi.

Hotellia en ole vielä varannut, nyt ajattelin tarkkailla miten hinnat muuttuu kun aika lähestyy. Haluaisin kovasti kokea vaikuttavan, maamerkkinäkin tunnetun Atlantis The Palm -hotellin.  Se on aivan palmusaaren päässä ja todella upea! Jos vaan hinta vielä vähän tippuu, varaan sen parille ekalle yölle ja loppureissulle jonkun kohtuuhintaisemman. Hotellin hintaan kuuluu myös pääsy Aquaventure -vesipuistoon, missä jo viimeksi kävimme isolla porukalla. Siellä voisi helposti viettää kokonaisen päivän.Suurin osa tulevasta viikosta menee Gyylissä tukkahommissa. Ke on myös lehtikuvaukset eräässä lehtitalossa ja Schwarzkopf:n koulutus Gyylissä. Torstain olen vuorostaan Pähkinä-Hiuksessa. Kiire viikko siis tulossa, mutta se on vaan kivaa, eikä onneksi päivät hullun pitkiä.
Seuraavalla viikolla maanantaina kokoustellaan Messukeskuksen väen kanssa jo tulevaa I Love Me -tapahtumaa varten. Päivään mahtuu toinenkin palaveri kun pohdimme järjestelyitä huhtikuussa pidettävään Make up eventiin.

https://iloveme.messukeskus.com/

https://www.suomenmaskeeraajat.com/make-up-event


Viikonloppuna yritän olla mahdollisimman paljon lasten kanssa, koska viikon erossa olo tulee muutenkin olemaan vaikeaa. Tiistaina illalla on lähtö ja tiedän jo nyt, että itku tulee takuuvarmasti kun kotoa lähdetään. Toinen pojista on tosi kova ikävöimään ja hänen pahan mielen näkeminen aiheuttaa aikamoista sydänsärkyä. Onneksi pojilla on ihana isosisko ja huolehtivaiset serkut pitämässä arjen sujuvuudesta kiinni kun vanhemmat on poissa. Ja nopesti se viikko hurahtaa ja sanon aina lapsillekin että pieni ikävä tekee hyvää, sitten taas arvostaa toisen läsnäoloa enemmän.


Olemme vuosien varrella reissanneet kahdestaan aiemminkin, mutta matka on ollut aina vain pari-kolme-neljä päivää. Viimeksi olimme viikon reissussa kymmenen vuotta sitten, joten onhan tuo aikakin ottaa pidempi pätkä sitä kuuluisaa laatuaikaa!


Matkan tarkoitushan ei ole vain auringonotto, vaan meillä on monta tärkeää tapaamista edessä. Haluan myös vuokrata auton ja käydä tutustumassa asuinalueisiin ja ainakin yhteen kouluun. Muutama asuntonäyttö olisi myös kiva käydä katsomassa, jotta saisimme realistisin kuvan hinta-laatu suhteesta. Helpompi sitten taas suunnitella, kun on budjetti vähän jo hallussa.


Ihanaa ja rakkaudentäyteistä viikkoa!
Pitäkää huolta toisistanne <3

- MinnaTykkää-merkinnät

Kommentit